Woon-werkverkeer

Fietsvergoeding

Het gemeentebestuur promoot niet-gemotoriseerde verplaatsingen en geeft daarom een fietsvergoeding aan personeelsleden.  De minimale afstand tussen de woonplaats en de plaats van tewerkstelling dient minimum 1 km te bedragen om recht te hebben op deze vergoeding.  

De fietsvergoeding bedraagt 0,27 euro per kilometer en wordt per kwartaal uitbetaald. De vergoeding wordt aangevraagd via het prikkloksysteem Syntegro.

Trein, tram, bus, ...

Wie zich verplaatst met de trein naar het werk, krijgt zijn treinabonnement terugbetaald. Reis je eerste klasse, dan betaal je de supplementaire kosten zelf.

Ook het gebruik van de bus, de tram of de metro van en naar het werk worden volledig terugbetaald. Deze verplaatsingen worden aangevraagd via Syntegro en worden maandelijks uitbetaald.

Voldoe je aan de voorwaarden voor de toekenning van een parkeerkaart door de bevoegde hogere overheid en gebruik je voor de verplaatsing van en naar het werk de wagen, dan word je vergoed aan de kostprijs van een treinkaart 2de klasse over dezelfde afstand. 

Naar top