naar top

Sportabonnementen

Indien je een sportzaal of sportveld wil huren, kan je ook een sportabonnement afsluiten aan een gunsttarief. Hiervoor dien je minimum 10 data tegelijkertijd vast te leggen bij de sportdienst. Het seizoen loopt van 1 september tot 31 augustus.

Een abonnement kan je jaarlijks vanaf september vernieuwen. In juni sturen we onze abonnees hiervoor een aanvraagformulier.

Op de reservatiewebsite kan je de abonnementen herkennen aan een specifieke kleur.

Voor wie 

Enkel voor inwoners en clubs van Merchtem.

Uitzonderingen

We proberen de sporthal zoveel mogelijk open te stellen voor de sporters, maar toch zijn er uitzonderingen waardoor de normale abonnementen niet kunnen plaatsvinden. Als je een abonnement aanvraagt, krijg je een bevestiging met een overzicht van jouw goedgekeurde data. Als een aangevraagde datum niet lukt, zal deze datum niet in dit overzicht opgenomen zijn. We proberen bij de bevestigingsmail deze niet-goedgekeurde data ook nog apart te vermelden.

Je kan je reservaties ook zelf nakijken in de reservatiewebsite. Als je op een bepaalde datum/reservatie in het reservatieschema (beschikbaarheid) klikt, krijg je een pop-upscherm waarin een detail van de reservatie staat.

Openingsuren & contact

Sportdienst

adres
Dendermondestraat 311785 Merchtem
Tel. tel.
052 38 12 03
e-mail
Vandaag open van 8u tot 12u en 13u30 tot 20u
Morgen open van 8u tot 12u

Deel deze pagina