naar top

Scholencross

#sportersbelevenmeer #merchtemsport #vlaamseloopweken

Elk jaar organiseert de sportdienst de scholencross, een loopwedstrijd voor kinderen uit alle Merchtemse lagere scholen.

2021

Op 21 september 2021 namen niet minder dan 1037 kinderen deel aan de scholencross die onder een perfect loopweertje kon doorgaan.

Ook dankzij de vele vrijwilligers en de talrijke supporters werd het weer een geslaagde editie!

Foto’s kan je vinden in het album op deze pagina of op de Facebookpagina van de sportdienst (ook te bekijken zonder Facebookprofiel). 

Deelnemen is belangrijker dan winnen en daarom noteren we ook enkel de eerste 10 deelnemers van elke reeks in ons klassement. Je vindt dit onderaan deze pagina.

Proficiat aan alle deelnemers en een dikke dank je wel aan alle vrijwilligers om dat jong geweld in goede banen te leiden.

Nog een tip: noteer alvast 20 september 2022 voor de volgende editie, want dan zetten we opnieuw het sportcomplex Dooren op stelten, euh op loopschoenen! Kom zeker mee supporteren en de sfeer opsnuiven in de J. Stallaerstraat 10 voor onze 14e editie. De sportterreinen zijn die dag voor iedereen gratis toegankelijk en toeschouwers zijn welkom.

Misschien wil je een handje toesteken bij de volgende editie?

Ook dat waarderen we! Geef ons dan zeker een seintje via sportdienst@merchtem.be.

#hetismogelijkinmerchtem #dankusponsors

Openingsuren & contact

Sportdienst

adres
Dendermondestraat 311785 Merchtem
Tel. tel.
052 38 12 03
e-mail
Vandaag open van 8u tot 12u
Morgen open van 8u tot 12u

Deel deze pagina