naar top

Ontmoetingsruimten

Ten Anckere

Ten Anckere is gelegen tussen het Mieregemplein en de Maurits Sacréstraat. In de speeltuin vind je naast een voetbalpleintje ook een kabelbaan, een combi-toestel, 2 schommels en een aantal wiptoestellen, een kleuterglijbaan en 3 calisthenics toestellen.

Lt. J. De Windestraat

Ter hoogte van bocht in de Lt. J. De Windestraat vind je een kleine speeltuin, duidelijk herkenbaar door de bank in de vorm van een koe. Verder vind je er een klein huisje en een wiptoestel.

Jan Maervoetstraat

In het midden van de Jan Maervoetstraat vind je een gezellige speeltuin. De kleinsten kunnen zich uitleven op de schommels, het wiptoestel of in het huisje, voor de groteren is er een geasfalteerd stuk met een basketring.

Avontuurlijk speelplein OCMW

Via de wandelpaadjes tussen het OCMW en de Gasthuisstraat kom je uit op het avontuurlijk speelplein. Naast 2 schommels en een grote schommelmand vind je hier vooral een berg met een glijbaan en een tunnel, takkenmuren en veel natuur.

Huibout

Dit speelplein is gelegen in de wijk Huibout in Peizegem. Naast een basketring en een voetbaldoel vind je er twee schommels, een combitoestel en een glijbaan.

Sportcomplex

Op een klein stukje gras voor het sportcomplex kan je even op een bank rusten terwijl je kinderen zich uitleven op het klimtoestel, de schommels, de glijbaan of het wiptoestel.

Op het skatepark van het sportcomplex vind je een goed geasfalteerde ondergrond met een miniramp, een aantal quarterpipes, een olliebox en een rail. 

Feestzaal Brussegem

Aan de gemeenschapslokalen in Brussegem, op het Brussegemplein vind je twee schommels, een glijbaan en twee wiptoestellen.

Feestzaal Hamme

Aan de feestzaal van Hamme, tussen de Sint-Guduladreef en de Lindestraat kunnen de jongsten zich uitleven op een combitoestel, een auto, een wiptoestel en een glijbaan. Daarnaast is er een basketring voorzien aan de parking en een petanqueplein.

Clerenblock

In de wijk Clerenblock vind je een klein stukje groen met daarop een combitoestel.

Openingsuren & contact

Jeugddienst

adres
Dendermondestraat 311785 Merchtem
Tel. tel.
052 38 11 80
e-mail
Vandaag gesloten
Morgen gesloten

Enkel op afspraak: 052 381170

Deel deze pagina