KLJ

KLJ, iets voor jou?!

KLJ staat voor Katholieke Landelijke Jeugd, een jeugd- en jongerenbeweging die in Vlaanderen 300 afdelingen telt, deze brengen samen 26.000 leden bij elkaar. De werking wordt waargemaakt door 3.500 bestuursleden. KLJ Merchtem telt meer dan 200 leden en staat sinds 1928 in voor het vermaak en plezier van vele kinderen en jongeren. 

Als jeugd– en jongerenbeweging streeft KLJ naar een leuke, kwaliteitsvolle werking voor jongeren van 6 tot 35 jaar. We doen dit in een landelijke omgeving, vanuit een dorpsgevoel en een eigentijdse christelijke inspiratie. Samenkomen en samenspelen in groep zorgt ervoor dat KLJ’ers sterker worden als persoon en als groep.

Drukke agenda? Geen probleem! Wij organiseren onze activiteiten twee keer per maand, zodat een maandelijks bezoekje aan familie en vrienden zeker niet uitgesloten is.

De leidingsploeg

Onze gemotiveerde leidingsploeg staat het hele jaar door in voor de geweldige activiteiten. Daar blijft het echter niet bij: fuiven, weekends, het onvergetelijke kamp… een onuitputbare bron van engagement!

Ze staan er telkens met een hart voor de kinderen, dus bij vragen of twijfels kan  je steeds bij hen terecht.

Contact:

Kerkeboomgaard, Kerkstraat 12, 1785 Merchtem

https://kljmerchtem.kljsite.be/

merchtemklj@gmail.com

Facebook

Instagram

Media-albums

Naar top