Grof huisvuil

Grof huisvuil zijn alle materialen:

  • die omwille van de omvang, aard en/of gewicht niet in de gewone restafvalzak kunnen;
  • niet meer herbruikbaar zijn;
  • niet selectief worden ingezameld.

Metalen, houten meubelen en elektrische apparaten zijn dus geen grof vuil.

Ophaling

De grofvuil ophaling aan huis gebeurt op aanvraag. Je vindt de ophaaldata terug in jouw ophaalkalender. Opgelet, de aanvraag dient minstens 1 week voor de ophaling te gebeuren. 

Je kan jouw aanvraag indienen door het formulier in te vullen op website van Intradura. Je kan ook bellen naar 02 334 17 40 of mailen naar grofvuil@intradura.be.

Op de dag van de ophaling dien je thuis te zijn. Grofvuil wordt gewogen en te betalen via bancontact, geen cash. Liefst niet vooraf buiten zetten om te vermijden dat er ander vuil wordt bijgezet.

Kostprijs

De kostprijs bedraagt 0,26 euro per kg. Het aangeboden grof huisvuil wordt gewogen en dien je rechtstreeks te betalen via bancontact.

Gemeentelijke recyclagepark

Je kan jouw grof huisvuil ook zelf wegbrengen naar het recyclagepark. Het gemeentelijke tarief bedraagt 0,16 euro per kg.

Herbruikbare spullen?

Spullen die nog bruikbaar zijn, horen niet thuis bij het grof vuil. Breng ze gratis naar de kringwinkel in jouw buurt of laat ze gratis ophalen. Voor meer info: dekringwinkel.be of deponeer ze gratis in de "hergebruikcontainer" op het gratis gedeelte van het recyclagepark.

Naar top