naar top

BOV

Bewegen op Verwijzing (BOV) helpt mensen met een gezondheidsrisico op weg naar een actiever leven met professionele coaching én een beweegplan.

Ook nood om meer te bewegen in je dagelijkse leven? Maar weet je niet hoe? Doe een beroep op onze bewegen op verwijzing-coach. Coach Isabelle helpt je op weg en motiveert jou.

Hoe begin je eraan?

Maak een persoonlijk beweegplan met je coach. Zoals fietsen naar je werk en tuinieren, een wekelijkse wandeling met je kinderen of gaan zwemmen. Die bewegingen zijn eenvoudig en lang vol te houden. Zo wordt bewegen/sporten leuk!

Coach Isabelle zoekt mee welke activiteiten en sporten er in Merchtem zijn die jou op langere termijn liggen. Ze volgt je ook op zodat je je beweegplan kan volhouden. Daarna is het aan jou om te gaan bewegen.

Voor een coach heb je een verwijsbrief van je huisarts nodig. Ga daarom éérst langs bij je arts en neem daarna contact op met een coach in je buurt. Tijdelijk is er omwille van corona geen verwijsbrief nodig en kan je onmiddellijk contact opnemen met BOV-coach Isabelle.

Weet je niet of dit iets voor jou is?

Doe dan nu de test! 

Jij kiest:

• Bel je coach voor een afspraak.
• Sms ‘bewegen’ naar je coach. Dan neemt zij zo snel mogelijk contact met jou op.

Kostprijs?

Voor een persoonlijke afspraak betaal je € 20 per uur. Met een verhoogde tegemoetkoming betaal je slechts € 4 per uur. In totaal heb je jaarlijks recht op 7 uren coaching.

Een sessie kan korter of langer dan een uur zijn, je betaalt per gepresteerd kwartier.

Waar wacht je nog op?

Coach voor Merchtem:

Isabelle Messely

  • Isabelle Messely

Openingsuren & contact

Dienst Vrije Tijd

Vandaag open van 8u tot 12u en 13u30 tot 20u
Morgen open van 8u tot 12u

De dienst Vrije Tijd (dienst Sport, dienst Jeugd en speelpleinwerking Wiebeltje) kan je vinden in campus Dendermondestraat (ingang achteraan). 

Deel deze pagina