Bewegen op Verwijzing

Bewegen op Verwijzing (BOV) helpt mensen met een gezondheidsrisico op weg naar een actiever leven met professionele coaching én een beweegplan.

Ook nood om meer te bewegen in je dagelijkse leven? Maar weet je niet hoe? Doe een beroep op onze bewegen op verwijzing-coach. Coach Magda helpt je op weg en motiveert jou.

Hoe begin je eraan?

Je hebt eerst een verwijsbrief nodig: je kan hiervoor terecht bij een arts, een apotheker, een verpleegkundige, een kinesitherapeut, een diëtist, een maatschappelijk werker, een psycholoog, een ergotherapeut, een vroedvrouw of een podoloog. Met je verwijsbrief kan je nadien contact opnemen met onze beweegcoach Magda.

Magda maakt samen met jou een persoonlijk beweegplan op en motiveert je om vol te houden. Misschien is fietsen naar je werk en tuinieren, een wekelijkse wandeling met je kinderen of gaan zwemmen wel iets voor jou?

Coach Magda zoekt mee welke activiteiten en sporten er in Merchtem zijn die jou op langere termijn liggen. Ze volgt je ook op zodat je je beweegplan kan volhouden. Daarna is het aan jou om te gaan bewegen.

Algemene website: https://www.gezondleven.be/projecten/bewegen-op-verwijzing

Weet je niet of dit iets voor jou is?

Doe dan nu de test! 

Jij kiest

• Bel je coach voor een afspraak. Je afspraak kan zowel fysiek doorgaan in de sporthal van Merchtem als online.
• Sms ‘bewegen’ naar je coach. Dan neemt zij zo snel mogelijk contact met jou op.

Kostprijs?

Voor een persoonlijke afspraak betaal je € 20 per uur. Met een verhoogde tegemoetkoming betaal je slechts € 4 per uur. In totaal heb je jaarlijks recht op 7 uren coaching.

Een sessie kan korter of langer dan een uur zijn, je betaalt per gepresteerd kwartier.

Waar wacht je nog op?

Coach voor Merchtem: Magda Corryn

Magda is kinesitherapeut en heeft veel te maken met patiënten die te weinig of 'verkeerd' bewegen. Ze zal je graag begeleiden bij jouw zoektocht om op een prettige manier meer te bewegen. Werken aan fysieke en mentale kracht met als doel een betere levenskwaliteit/ levensvreugde/ algemeen welzijn. Ze heet je van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakend gesprek!

Dit project is geïnitieerd vanuit de Vlaamse overheid (Gezondheid en Welzijn) en wordt gecoördineerd door Gezond Leven. Beweegcoaches krijgen hiervoor een specifieke opleiding.

Naar top