naar top

Verkeershinder

Datum van laatste bijwerking: 4 maart 2021

Werken

  • Vanaf 10 maart t.e.m. 9 april zal Visser & Smit Hanab in opdracht van De Watergroep de aansluitingen van de waterleiding uitvoeren in de Robbrechtstraat. Het plaatselijk verkeer wordt via een wegversmalling en beurtelings rond de werfzones geleid tenzij door de beperkte wegbreedte geen doorgang mogelijk is. In dit geval zullen de bewoners steeds hun woning kunnen bereiken via de alternatieve route gecreëerd tussen Robbrechtstraat 35 en de Brusselsesteenweg. De hinder voor alle aangelanden dient tot een minimum beperkt te blijven.

  • Vanaf 1 t.e.m. 5 maart, rekening houdende met de weersomstandigheden, worden aanpassingswerken uitgevoerd t.h.v. het kruispunt Kouter/Nieuwbaan/Peisegemstraat. Tijdens de werken wordt de Peisegemstraat t.h.v. het kruispunt afgesloten voor het doorgaand verkeer. Het verkeer wordt plaatselijk omgeleid via Middelstraat, Leireken en Nieuwbaan. Het doorgaand verkeer in de Nieuwbaan/Kouter wordt via een wegversmalling en beurtelings rond de werken geleid. Fietsers en voetgangers worden veilig rond de werken geleid via een veilige afgebakende doorgang.

  • Op 4 en 5 maart, vanaf 7 uur tot 17 uur, wordt de Dendermondestraat t.h.v. de Kattestraat afgesloten voor het doorgaand verkeer. Tijdens het afsluiten van de Dendermondestraat wordt het verkeer omgeleid via Kattestraat, A. De Boeckstraat en Sint Janstraat en via Gasthuisstraat en Sint Janstraat.

  • Vanaf 31 december tot en met 19 maart is de Vollickstraat enkel toegankelijk voor de bewoners en het plaatselijk verkeer. Het doorgaand verkeer wordt in beide richtingen omgeleid via de Brussegemkerkstraat, de Nieuwelaan en de Vollickstraat.

  • De gespecialiseerde onderneming Roefs Cleaning is in opdracht van het gemeentebestuur gestart met het ruimen van de grachten langsheen de gemeentewegen op het grondgebied van de gemeente Merchtem. Deze ruimingswerken gebeuren vanop de openbare weg en zullen – vooral op de smallere landbouwwegen – hinder veroorzaken voor het doorgaand verkeer. Blijf aub hoffelijk tegenover de personen die deze ruimingswerken uitvoeren.

Evenementen/Doortochten/Wielerwedstrijden

DATUM

STRATEN

TIJDSTIP

ACTIVITEIT/VERENIGING

       

 

  • werken

Openingsuren & contact

Infrastructuur

adres
Nieuwstraat 11785 Merchtem
Tel. tel.
052 38 11 83
e-mail
Vandaag gesloten
Morgen open van 8u tot 12u

We werken verder achter gesloten deuren, maak hier je afspraak

Deel deze pagina