naar top

Tour Mee Minerale

#sportersbelevenmeer #merchtemsport

Ga op stap met je smartphone en kom meer te weten over Tournée Minérale.

In februari kan je deelnemen aan Tour Mee Minerale in Merchtem, een gezondheidswandeling met 10 haltes met QR-code over de bestaande wandeling “Callarispad”. Achter elke QR-code vind je info, een ludiek audioverhaal en tips rond alcoholpreventie.

Onderaan kan je het overzicht (kaart) of het roadbook (meer detail) downloaden, naast het gpx-bestand. Of scan de QR-code hiernaast (met je smartphonecamera) en de route opent onmiddellijk op je smartphone.

Je bepaalt zelf waar je start en stopt op de lus. De totale afstand bedraagt ongeveer 7,5 km. Niet alle wegen zijn verhard, hierdoor kan je bij drassig weer de wandeling met rolstoel of koets beter uitstellen. Aangepast schoeisel is altijd aan te raden.

Vond je de wandeling leuk?

Wat kan er beter? Andere voorstellen? Laat het ons zeker weten: dat kan op de site van RouteYou rechtstreeks, of stuur een mailtje naar sportdienst@merchtem.be.

Tip!

Wist je dat je ook heel eenvoudig met je smartphone kan navigeren op de wandeling zelf? Scan de QR-code hiernaast, selecteer het icoontje met de wereldkaart en druk op start.

Meer info?

Een volledige handleiding vind je op RouteYou.

Succes!

Met dank aan Logo Zenneland voor de ondersteuning.

  • QR-code

Openingsuren & contact

Sportdienst

adres
Dendermondestraat 311785 Merchtem
Tel. tel.
052 38 12 03
e-mail
Vandaag open van 8u tot 12u
Morgen open van 8u tot 12u

Deel deze pagina