Fotowedstrijd ‘Merchtemse Kiekjes’

Nu de maatregelen met het oog op het indijken van de coronapandemie geleidelijk aan worden versoepeld, lijkt het ons aangewezen om nog even de jaarlijkse fotowedstrijd ‘Merchtemse Kiekjes’ onder de aandacht te brengen. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door het gemeentebestuur en staat open voor alle inwoners van Merchtem. De opgelegde thema’s dit jaar zijn: Water (vijvers, beken, regen, plassen, …); Zonsopgang/-ondergang; Monochroom (zwart-wit, …); Bomen en Actualiteit. De foto’s moeten duidelijk herkenbaar op het grondgebied Merchtem zijn gemaakt.

Elke deelnemer mag voor elk thema maximaal 3 foto’s insturen. De beelden moeten worden opgeladen via het daartoe voorziene wedstrijdformulier op de gemeentelijke website www.merchtem.be/kiekjes. De uiterste datum van inzending is 30 oktober 2020.

Per categorie zijn er 5 waardevolle prijzen voorzien. De eerste prijs is een waardebon van 250 euro.

Deelnemen aan deze wedstrijd houdt in dat de maker toestemming verleent aan het gemeentebestuur om zonder vergoeding – maar uiteraard wel telkens met vermelding van de naam van de auteur – gebruik te maken van zijn of haar foto’s voor het illustreren van gemeentelijke publicaties (infoblad, website, brochures, enz.).

Veel succes!

Gepubliceerd op woensdag 13 mei 2020
Nieuwsoverzicht
  • Hoofdwinnaar Merchtemse kiekjes 2019 - Ophira Eschinasi

Openingsuren & contact

Cultuurdienst

adres
Reedijk 11785 Merchtem
Tel. tel.
052 89 05 00
e-mail
Vandaag gesloten
Morgen gesloten

Enkel op afspraak: 052 381170

Deel deze pagina