Gratis Energiefit-avond over warmtepompen

Energiefit met een warmtepomp? Leer het van een architect!
Doelgroep: iedereen die zijn woning energiezuiniger en comfortabeler wil maken

Met een warmtepomp kun je tot driekwart van je warmte gratis uit de lucht, grond of water halen. Maar is je woning wel geschikt voor een warmtepomp? En hoe hou je het elektriciteitsverbruik binnen de perken. Welk type biedt de meeste voordelen? En welk warmteafgiftesysteem heb je nodig?

Laat je goed informeren. Zo vermijd je verrassingen, doorprik je verkooppraatjes en maak je betere keuzes. Tegelijk zorg je voor een lagere energiefactuur en een beter wooncomfort.  Schrijf je daarom vandaag nog in voor de gratis Energiefit-avond in Merchtem!

Onafhankelijk advies in mensentaal

Fluvius en Dialoog ontwikkelden samen een avondsessie waarin je alles te weten komt over de mogelijkheden en voorwaarden van warmtepompen. Voorkennis is niet nodig. We overstelpen je niet met moeilijke technische termen, maar spreken jouw taal. Ontdek aan de hand van praktijkvoorbeelden de voor-en nadelen van toestellen en technieken.

Schrijf je vandaag nog in!

Deze Energiefit-avond is gratis. Schrijf je nu in, want de plaatsen zijn beperkt.

De Energiefit-avond ‘Warm water in huis’ in Merchtem vindt plaats op 21 april 2020 in Campus Gasthuisstraat, zaal De Passant, Gasthuisstraat 17 te Merchtem, van 19.30 uur tot 21 uur. Inschrijven kan via de website www.fluvius.be/energiefit , de woonconsulent op 052 89 10 69 of huisvesting@merchtem.be.

Gepubliceerd op maandag 09 maart 2020
Nieuwsoverzicht
  • Affiche_warmtepomp

Deel deze pagina