Inwonerspanel 'Awel, zeg het ne kiej'

Inwonerspanel op komst

Gemeente Merchtem is ervan overtuigd dat het cruciaal is om te weten wat er leeft in de gemeente om de juiste keuzes te kunnen maken. Het contact met de inwoners is dan ook erg belangrijk. Om op regelmatige basis de vinger aan de pols te houden, start het gemeentebestuur in februari met een inwonerspanel. Dat is een groep van willekeurig gekozen inwoners die een aantal keer per jaar hun mening en adviezen kan geven over thema’s als dienstverlening, mobiliteit, sport, cultuur etc.

Inwonerspanel als burgeradviesraad

Het inwonerspanel zal voor verschillende vormen van advies worden ingezet: enerzijds om te polsen naar prioriteiten bij de inwoners, om na te gaan hoe bepaalde zaken geëvalueerd worden, als klankbord of als inspiratiebron. Het panel vormt voor de gemeente een burgeradviesraad.

Er zullen 1.512 inwoners worden geselecteerd. Zij ontvangen binnenkort een uitnodiging om deel te nemen. Deelnemen zal zowel online als telefonisch kunnen.

Houd jullie brievenbus in de gaten en schrijf je zeker in als je een uitnodiging ontvangt. Door deel uit te maken van het inwonerspanel in Merchtem geef je mee vorm aan de toekomst van onze gemeente!

Meer info: merchtem.inwonerspanel.be

Gepubliceerd op vrijdag 07 februari 2020
Nieuwsoverzicht
  • Awel, zeg het ne kiej

Openingsuren & contact

Informatiebeheer

adres
Nieuwstraat 11785 Merchtem
Tel. tel.
052 38 11 71
e-mail
Vandaag gesloten
Morgen gesloten

Deel deze pagina