Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Infodag nieuwe animatoren speelplein Wiebeltje

Wiebeltje zorgt ervoor dat alle ukkepukken vanaf 2,5 jaar tot en met 12 jaar elke vakantie dolle pret beleven op het speelplein. We organiseren de meest uiteenlopende activiteiten: zoeken naar dwaze kabouters, voetballen, knutselfrutsels ineen boksen, verkleden in bizarre figuren, maffia spelen, een sleep-over, kampen bouwen, …

Jaarlijks organiseren we een infodag om mensen met het speelpleinvirus op een leuke manier wegwijs te maken in de dagelijkse gang van zaken. Op zaterdag 22 februari zal je door onze animatoren opgevangen worden in de refter van De Plataan voor een dag vol animatie.

We gaan van start om 11 uur met een korte uitleg over ons speelplein: hoe zit een speelpleindag in elkaar? Waar kan je een animatorcursus volgen en hoe lang duurt die? Welke leuke activiteiten doen we met de animatoren tijdens het jaar? Na het middageten gaan we met alle aanwezige animatoren aan de slag tijdens het grote Speelpleinspel. Tot slot geven onze animatoren nog een antwoord op al je praktische vragen. Op het einde van de namiddag, rond 15 uur, weten jullie al heel wat over het reilen en zeilen van ons speelplein.

Heb je interesse? Kom dan zeker langs! Wil je erbij zijn, maar kan je je niet vrijmaken op 22 februari? Geef ons een seintje en we noteren alvast je gegevens.

Wanneer?

Zaterdag 22 februari
Start: 11 uur
Einde: 15 uur
‘s middags trakteren we op een broodje

Waar?

Refter De Plataan, Stationsstraat 43

Dresscode?

F.C. De Kampioenen in het Chinese restaurant. Kom verkleed als iemand van F.C. De Kampioenen, Chinees of een combinatie van beide.

Meer info?

052 38 11 80, wiebeltje@merchtem.be, www.facebook.com/speelplein.wiebeltje

5 redenen om Wiebelaar te worden!

1.Word een superheld

Speelplein Wiebeltje blijft groeien. Jaarlijks komen meer dan 400 kinderen naar onze werking. Wiebeltje is elke schoolvakantie actief. Als animator sta jij in voor het organiseren van leuke activiteiten en zorg je ervoor dat de kinderen een fijne dag beleven.

2. Maak nieuwe vrienden

Samen met een collega-animator sta je in voor de begeleiding van een groep van ongeveer 20 kinderen. Je kan aangeven naar welke leeftijdsgroep je voorkeur uitgaat, wij houden hier zoveel mogelijk rekening mee. Heb je geen specifieke voorkeur, dan zorgen wij voor de geschikte samenstelling.

3. Wij begeleiden je

Natuurlijk werpen we je niet zomaar voor de leeuwen. Dag na dag zorgt de hoofdanimator voor aangepaste begeleiding zodat je in geen tijd weet hoe het er bij Wiebeltje aan toe gaat. Tijdens de wekelijkse vergadering wordt de hele werking geëvalueerd en indien nodig bijgestuurd.

4. Sfeeravonden

Na elke vergadering voorziet de hoofdanimator een toffe sfeeravond. Zo kan je zelf nog eens het ‘kind’ uithangen of gewoon wat napraten met de andere animatoren.

5. Vergoeding

Of je het nu gelooft of niet, voor al dit leuks word je nog betaald ook! Elke beginnende animator krijgt een vrijwilligersvergoeding. Eens je een brevet als animator behaald hebt, wordt je vergoeding nog verhoogd.

Gepubliceerd op donderdag 23 januari 2020
Nieuwsoverzicht
  • Wiebeltje

Openingsuren & contact

Jeugddienst

adres
Dendermondestraat 311785 Merchtem
Tel. tel.
052 38 11 80
e-mail
Vandaag open van 8u tot 12u
Morgen open van 8u tot 12u en 13u30 tot 20u

Op zaterdag enkel burgerzaken (8.30 - 11.30 uur)

Deel deze pagina