naar top

Infoavond 'Kleine wildernis' in Peizegem

Wat dacht je van een klein stukje wildernis vlak naast de deur, om in te spelen en te ravotten, te leren en te ontdekken, maar vooral om te genieten van de natuur in je buurt?

Overal vind je wel een stukje grond waar niets mee gedaan wordt. Zo een perceeltje bevindt zich ook in de nieuwe verkaveling Benoit Ballonstraat/François Beuckelaersstraat.

Het gemeentebestuur heeft de intentie om hier een eerste ‘Kleine wildernis’ te realiseren. Zo zullen bijvoorbeeld bessenstruiken en andere planten worden aangeplant, nestkastjes worden geïnstalleerd, zitbankjes, … Kortom een plaats om te genieten van een stukje natuur! Dit alles in samenwerking met de gemeentelijke Tuinbouwschool en het Agentschap Natuur en Bos.

Graag nodigen we je uit op een infoavond waarop dit project zal worden toegelicht en waar je eventueel kan vragen stellen of voorstellen doen. Deze infoavond zal plaatsvinden op donderdag 24 oktober in de Tuinbouwschool, Molenbaan 54. We starten om 18 uur met een drankje en nadien wordt een toelichting gegeven door boswachter Eddy Ulenaers. De leerlingen van de gemeentelijke Tuinbouwschool zullen hierna het concrete project in jouw buurt voorstellen.

We hopen je te mogen verwelkomen!

Gepubliceerd op donderdag 10 oktober 2019
Nieuwsoverzicht
  • Kleine wildernis

Openingsuren & contact

Omgeving

adres
Nieuwstraat 11785 Merchtem
Tel. tel.
052 38 12 04
e-mail
Vandaag open van 8u tot 12u en 13u30 tot 20u
Morgen open van 8u tot 12u

Op zaterdag enkel burgerzaken (8.30 - 11.30 uur)

Deel deze pagina