naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Openbare verkoop hout

Het gemeentebestuur beschikt momenteel over een aanzienlijke houtvoorraad, waardoor er besloten werd tot de organisatie van een openbare verkoop van dit hout.

Gelet op de beschikbare hoeveelheden hout, werd beslist om deze houtvoorraad te verdelen in 3 gelijkwaardige loten.

Het betreft hier hout welk zich bevindt op de gemeentelijke loods, Koeweidestraat 29 te Merchtem.

Het hout wordt te koop aangeboden aan mogelijke geïnteresseerden, en in de staat waarin het zich bevindt. De koper dient zelf in te staan voor het laden en afvoeren van het betreffende hout. Er is geen minimum instelprijs vastgelegd.

Het te koop aangeboden hout kan nu al bezichtigd worden (op afspraak – tel. 052 37 39 15 – E-mail: loods@merchtem.be). Vanaf 27 augustus 2019 zullen ook de verschillende loten bezichtigd kunnen worden.

Na toewijzing moet het hout afgehaald worden binnen de twee weken. Na verloop van deze termijn en het niet afhalen, kan de verkoop toegewezen worden aan de tweede hoogste regelmatige bieder.

Er kan een bod ingediend worden voor één, twee of drie loten.

De prijsofferte dient uiterlijk vrijdag 6 september 2019 om 12 uur op het gemeentehuis bezorgd te zijn (kan per mail, post of afgifte tegen ontvangstbewijs op de Aankoopdienst).

De offerte moet in een dubbele omslag gesloten zijn. De binnenste omslag dient de vermelding "OFFERTE VERKOOP HOUT" te dragen. De buitenste omslag moet geadresseerd zijn aan: “Gemeente Merchtem – Aankoopdienst, Nieuwstraat 1 te 1785 Merchtem

Meer info? Dienst Uitvoering - Koeweidestraat 29 te 1785 Merchtem - tel 052 37 39 15 – E-mail: loods@merchtem.be

Gepubliceerd op dinsdag 06 augustus 2019
Nieuwsoverzicht
  • Hout - gemeentelijke loods

Deel deze pagina