naar top

Kruispunt Ginder-Ale volledig afgesloten vanaf 16 januari t.e.m. 26 januari 2019

Fase 2: afsluiten volledig kruispunt Dendermondestraat/Gasthuisstraat/Kattestraat/Langensteenweg

Vanaf woensdag 16 januari 2019 vanaf 14 uur tot ten laatste zaterdag 26 januari 2019 wordt het volledige kruispunt Dendermondestraat/Kattestraat afgesloten voor al het doorgaand verkeer, inclusief voetgangers en fietsers. Het eenrichtingsverkeer in de Langensteenweg en de Kattestraat wordt voor de bewoners en het plaatselijk verkeer dan tijdelijk opgeheven. Bijkomende omleiding voor fietsers en voetgangers via Marktstraatje of dreef Langensteenweg-Burchtlaan. De Dendermondestraat blijft wel steeds bereikbaar tot de sporthal via de Sint Janstraat en het verbindingsbaantje A. De Boeckstraat - Dendermondestraat. 

Voor het doorgaand verkeer komende van de naburige gemeentes zijn drie aparte omleidingen voorzien die gelden voor deze fase:

  • omleiding A: Wolvertem/Brussel
  • omleiding B: Londerzeel/Buggenhout
  • omleiding C: centrum Merchtem
Fase 3: éénrichtingsverkeer Dendermondestraat t.h.v. de Ginder-Ale

Vanaf zaterdag 26 januari 2019 t.e.m. 31 augustus 2019 zal er in de Dendermondestraat t.h.v. de werf enkel nog verkeer toegelaten worden via het kruispunt Gasthuisstraat/Kattestraat/Langensteenweg. Deze maatregel geldt enkel t.h.v. de werf. In de rest van de Dendermondestraat is er verkeer mogelijk in beide richtingen. 

De parking Bierboom is tijdens deze periode enkel te bereiken via het kruispunt Gasthuisstraat/Kattestraat/Langensteenweg.

Gepubliceerd op donderdag 17 januari 2019
Nieuwsoverzicht
  • Werken Ginder-Ale

Openingsuren & contact

Infrastructuur

adres
Nieuwstraat 11785 Merchtem
Tel. tel.
052 381183
Fax fax
052 374155
e-mail
Vandaag gesloten
Morgen gesloten

Op zaterdag enkel burgerzaken (8.30 - 11.30 uur)

Lees meer artikels over

Deel deze pagina