naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Kruispunt Ginder-Ale volledig afgesloten vanaf 16 januari t.e.m. 25 januari 2019

Fase 2: afsluiten volledig kruispunt Dendermondestraat/Gasthuisstraat/Kattestraat/Langensteenweg

Vanaf woensdag 16 januari 2019 vanaf 14 uur tot ten laatste vrijdagavond 25 januari 2019 wordt het volledige kruispunt Dendermondestraat/Kattestraat afgesloten voor al het doorgaand verkeer, inclusief voetgangers en fietsers. Het eenrichtingsverkeer in de Langensteenweg en de Kattestraat wordt voor de bewoners en het plaatselijk verkeer dan tijdelijk opgeheven. Bijkomende omleiding voor fietsers en voetgangers via Marktstraatje of dreef Langensteenweg-Burchtlaan. De Dendermondestraat blijft wel steeds bereikbaar tot de sporthal via de Sint Janstraat en het verbindingsbaantje A. De Boeckstraat - Dendermondestraat. 

OPGELET: vanaf woensdag 23 januari 2019 geldt opnieuw het éénrichtingsverkeer in de Langensteenweg. Via het kruispunt van de Ginder-Ale kan men dan opnieuw de Langensteenweg verlaten via de Gasthuisstraat. 

De Kattestraat en de Dendermondestraat blijven wel tot ten laatste vrijdagavond 25 januari 2019 volledig afgesloten voor het doorgaand verkeer. De Kattestraat is tijdens de wekelijkse markt tot omstreeks 14 uur tijdelijk toegankelijk voor het doorgaand verkeer.

Voor het doorgaand verkeer komende van de naburige gemeentes zijn drie aparte omleidingen voorzien die gelden voor deze fase:

  • omleiding A: Wolvertem/Brussel
  • omleiding B: Londerzeel/Buggenhout
  • omleiding C: centrum Merchtem
Fase 3: éénrichtingsverkeer Dendermondestraat t.h.v. de Ginder-Ale

Vanaf zaterdag 26 januari 2019 t.e.m. 31 augustus 2019 zal er in de Dendermondestraat t.h.v. de werf enkel nog verkeer toegelaten worden via het kruispunt Gasthuisstraat/Kattestraat/Langensteenweg. Deze maatregel geldt enkel t.h.v. de werf. In de rest van de Dendermondestraat is er verkeer mogelijk in beide richtingen. 

De parking Bierboom is tijdens deze periode enkel te bereiken via het kruispunt Gasthuisstraat/Kattestraat/Langensteenweg.

Voor vragen en opmerkingen kan je steeds terecht bij de dienst Infrastructuur.

Gepubliceerd op donderdag 17 januari 2019
Nieuwsoverzicht
  • Werken Ginder-Ale

Openingsuren & contact

Infrastructuur

adres
Nieuwstraat 11785 Merchtem
Tel. tel.
052 38 11 83
e-mail
Vandaag open van 8u tot 12u en 13u30 tot 20u
Morgen open van 8u tot 12u

Op zaterdag enkel burgerzaken (8.30 - 11.30 uur)

Lees meer artikels over

Deel deze pagina