naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Herasfalteren fietspad Heirbaan 4 oktober t.e.m. 12 oktober 2018

Vanaf donderdag 4 oktober t.e.m. vrijdag 12 oktober wordt over de volledige lengte van de Heirbaan tot aan de Sint Janstraat de asfaltverharding van het fietspad afgefreesd en vernieuwd. 

Het doorgaand verkeer komende van Steenhuffel zal geen hinder ondervinden. Het verkeer komende van Merchtem dient de wegomlegging over Wolvertemsesteenweg – Meuzegem – Veilingbaan te volgen.

De opritten zijde fietspad zullen tijdens de werkuren en de effectieve asfalteringswerken tijdelijk onmogelijk of sterk gehinderd zijn. Het is noodzakelijk om uw voertuig tijdens de effectieve asfalteringswerken buiten deze zone te parkeren.

 

Opgelet: extra verkeersmaatregelen op maandag 8 oktober.

Vanaf 6 uur tot ten laatste 12 uur wordt de Gasthuisstraat, tussen de Sint Janstraat en de Kouter, volledig afgesloten voor het gemotoriseerd doorgaand verkeer komende van Merchtem.

Het doorgaand gemotoriseerd verkeer richting Peizegem/Buggenhout wordt omgeleid via de Sint Janstraat, Galgestraat en 2de verbindingsbaantje richting Kouter t.h.v. huisnr. 98A.

In het gedeelte Galgestraat, tussen Galgestraat huisnr. 98A en Kouter, wordt enkel het verkeer toegelaten komende van de Galgestraat.

 

Op woensdag 10 oktober worden rond 7 uur de signalisatieborden verwijderd en is er opnieuw doorgaand verkeer mogelijk in beide richtingen.

 

Gepubliceerd op dinsdag 02 oktober 2018
Nieuwsoverzicht
  • Omleiding

Openingsuren & contact

Infrastructuur

adres
Nieuwstraat 11785 Merchtem
Tel. tel.
052 38 11 83
e-mail
Vandaag open van 8u tot 12u
Morgen open van 8u tot 12u

Op zaterdag enkel burgerzaken (8.30 - 11.30 uur)

Lees meer artikels over

Deel deze pagina