naar top

Doe jij ook mee met "Operatie Proper"?

Iedereen houdt van een propere buurt. Want een propere buurt is een mooie buurt. Ondanks vele goede bedoelingen is dat vaak niet zo gemakkelijk om vol te houden. Daarom is er nu Operatie Proper.

Operatie Proper is er voor jou

Met Operatie Proper willen we jou en je school, club of vereniging ondersteunen in je engagement tegen zwerfvuil. We helpen je met:

  • het opstellen van een concreet actieplan tegen zwerfvuil;
  • handige tools die opruimen zoveel makkelijker maken;
  • en educatieve pakketten en communicatiemateriaal voor kinderen en jongeren

 Zo kan jij je enthousiasme omzetten in duurzame actie. Inderdaad, we helpen je niet alleen om je school, vereniging of club proper te maken: we bouwen samen een systeem zodat het morgen ook mooi blijft.

Wat houdt Operatie Proper concreet in?

Je engageert je voor het schooljaar 2018-2019. Er zijn een paar vastgelegde uitdagingen die je moet aangaan, zoals regelmatig het zwerfvuil op en rond jullie terreinen opruimen. Daarnaast kan je zelf je eigen actiepunten kiezen: van een vuilbak-steward aanduiden tot een actie tegen zwerfvuil organiseren. Jullie kiezen wat voor jullie belangrijk én haalbaar is.

Een mooi engagement verdient een mooie beloning  

Jullie engagement daar draait het allemaal om. Dankzij jullie engagement kunnen we Vlaanderen mooier maken. Daarom dat we jullie op het einde van de rit graag bedanken. Zo eindig je niet alleen met een mooie school, vereniging of club, maar ook met mooie beloning: een cheque die je opnieuw kan investeren in, op en rond jullie terreinen.

Wil je ook deelnemen aan Operatie Proper? Surf snel naar mooimakers.be en schrijf je in. Samen maken we er iets moois van.

 

Gepubliceerd op maandag 17 september 2018
Nieuwsoverzicht
  • Operatie Proper

Openingsuren & contact

Omgeving

adres
Nieuwstraat 11785 Merchtem
Tel. tel.
052 38 12 04
e-mail
Vandaag open van 8u tot 12u
Morgen open van 8u tot 12u

Op zaterdag enkel burgerzaken (8.30 - 11.30 uur)

Lees meer artikels over

Deel deze pagina