naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Misschien ben jij wel rijker dan je denkt!

Inspelend op het succes van TV-programma's als 'Rijker dan je denkt' (VTM) en 'Stukken van mensen' (Vier) organiseert het Willemsfonds in samenwerking met de gemeentelijke cultuurdienst een moment waarop de inwoners de waarde van hun kunstwerken, antiquiteiten, sieraden, oude gebruiksvoorwerpen, enz. kunnen laten schatten door een expert. 

Het Willemsfonds vond Philip Serck van de Belgische Kamer van deskundigen in kunstwerken bereid om aan dit initiatief zijn medewerking te verlenen.

Het is niet de eerste keer dat het Willemsfonds een dergelijk initiatief organiseert. Bij de vorige edities bleek evenwel dat er heel wat Merchtemnaren zijn die graag wel eens willen weten of die oude vaas van oma of dat schilderij dat ze op een rommelmarkt hebben gekocht wel authentiek en dus waardevol is, maar niet goed de stap durfden te zetten om het aan een expert voor te leggen.

Vandaar dat de organisatoren duidelijk willen stellen dat werkelijk alles waarvan men vermoedt dat het enige waarde zou kunnen hebben, mag aangeboden worden. Per stuk of per set dat aan de expert wordt voorgelegd, wordt aan de eigenaar een kleine bijdrage in de onkosten (2 euro) gevraagd.

Ook geïnteresseerde toeschouwers zijn van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen en desgewenst een drankje te nuttigen. De toegang is helemaal gratis.

Iedereen welkom op donderdag 18 oktober vanaf 18.30 uur in het August De Boeckhuis. De schatting van de aangeboden goederen begint om 19.30 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Kijk intussen maar eens goed rond op zolder; je weet maar nooit!

 

Gepubliceerd op dinsdag 11 september 2018
Nieuwsoverzicht
  • Rijker dan je denkt

Openingsuren & contact

Cultuurdienst

adres
Reedijk 11785 Merchtem
Tel. tel.
052 89 05 00
e-mail
Vandaag open van 8u tot 12u en 13u30 tot 20u
Morgen open van 8u tot 12u

Op zaterdag enkel burgerzaken (8.30 - 11.30 uur)

Lees meer artikels over

Deel deze pagina