naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Verkeershinder wielerwedstrijd 16 september 2018

Wielerclub Noord-West-Brabant organiseert op zondag 16 september 2018 een wielerwedstrijd voor miniemen en aspiranten – Herdenkingsprijs John Steenackers (start om 10u en aankomst rond 17u30). 

Volgende gesloten omloop wordt gevolgd: Slagmolenlaan (start en aankomst) – Kalkovenlaan – Mieregemstraat en zo terug naar de Slagmolenlaan. Deze straten zullen vanaf 8 uur parkeervrij gemaakt worden en afgesloten voor alle verkeer. 

 Vanaf 9 uur tot het einde van het evenement wordt doorgaand verkeer geweerd in de Mieregemstraat. Plaatselijke omleiding voorzien:

Komende van Merchtem-centrum via K.Leopold III straat – Stationsstraat – Drielindenbaan – Sleeuwagen.

Komende van Sleeuwagen via Mieregemstraat – Koeweidestraat – Brusselsesteenweg.

Vanaf 9 uur tot het einde van het evenement wordt tijdelijk éénrichtingsverkeer ingesteld op de omleidingsweg in de Koeweidestraat tussen kruispunt Mieregemstraat en kruispunt Brusselsesteenweg.

Het doorgaand verkeer met bestemming Asse/Brussel wordt op het kruispunt van de Drielindenbaan met Sleeuwagen afgeleid richting Asse via het verlengde van de Drielindenbaan en zo via Boven Vrijlegem, Fort en Merchtemsebaan (Asse).

De doorgang van De Zippe naar de Kalkovenlaan wordt ook afgesloten, maar er wordt vanuit De Zippe een tijdelijke doorgang voorzien naar de Maurits Sacréstraat (de paaltjes aan het brugje over de Grote Molenbeek worden weggenomen).

Van zodra het mogelijk is zullen de doorgangen opnieuw vrijgemaakt worden.

Gepubliceerd op maandag 10 september 2018
Nieuwsoverzicht
  • wielerwedstrijd

Openingsuren & contact

Infrastructuur

adres
Nieuwstraat 11785 Merchtem
Tel. tel.
052 38 11 83
e-mail
Vandaag open van 8u tot 12u en 13u30 tot 20u
Morgen open van 8u tot 12u

Op zaterdag enkel burgerzaken (8.30 - 11.30 uur)

Lees meer artikels over

Deel deze pagina