naar top

Vragen over je drinkwater? Contacteer De Watergroep

Sinds 1 januari 2018 zorgt De Watergroep voor de drinkwatervoorziening op het volledige grondgebied van Merchtem. Vanaf 1 april 2018 is De Watergroep ook het nieuwe aanspreekpunt voor alle klantenvragen. Elke nieuwe klant krijgt binnenkort een contractbevestiging met alle klantgegevens.

Zelfde water, lager tarief

De Watergroep heeft een langlopend contract met Vivaqua voor de levering van drinkwater. Het water dat bij jou thuis uit de kraan komt, heeft dus nog dezelfde samenstelling als voorheen. Het prijskaartje is wel gedaald: in 2017 betaalde je voor 1 m³ water 1,8752 euro in het basistarief, het geïndexeerde tarief van De Watergroep in 2018 bedraagt 1,7808 euro (prijzen excl. 6% btw).

Dienstverlening op maat          

De Watergroep hecht veel belang aan een goede dienstverlening en een heldere communicatie met haar klanten. Als klant hoef je je niet te verplaatsen om de nodige informatie te krijgen. Via de website www.dewatergroep.be vind je alle informatie over je waterfactuur, een nieuwe aftakking, de waterkwaliteit, storingen en werkzaamheden. Wie wil langskomen voor extra informatie of om een complexer dossier te bespreken, kan daarvoor een afspraak maken. De klantendienst van De Watergroep is telefonisch bereikbaar op 02 238 96 99.

Nieuwe online klantenzone

Sinds kort kan je als klant van De Watergroep je klantenzaken zelf regelen in de klantenzone: verhuizing regelen, klantgegevens aanpassen, factuur bekijken en betalen, waterverbruik opvolgen, … Het kan allemaal! Registreren kan via www.dewatergroep.be/klantenzone. Als nieuwe klant kan je je aanmelden zodra je in april je contractbevestiging van De Watergroep heeft hebt gekregen. 

Gepubliceerd op maandag 16 april 2018
Nieuwsoverzicht
  • logo-watergroep.png

Openingsuren & contact

Infrastructuur

adres
Nieuwstraat 11785 Merchtem
Tel. tel.
052 381183
Fax fax
052 374155
e-mail
Vandaag gesloten
Morgen open van 8u tot 12u

Op zaterdag enkel burgerzaken (8u30 - 11u30)

Lees meer artikels over

Deel deze pagina