naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Gemeente- en OCMW-diensten smelten samen

Vanaf 3 april worden de diensten van OCMW Merchtem geïntegreerd in het gemeentebestuur. Dit betekent dat er voor de inwoners van Merchtem een en ander verandert. We sommen voor jou de belangrijkste wijzigingen in onze dienstverlening even op.

3 campussen

Voor een identiteitskaart, reispas, rijbewijs, adreswijziging,… moet je vanaf 3 april niet meer naar het gemeentehuis. De dienst burgerzaken verhuist naar de OCMW-site, die voortaan campus Gasthuisstraat zal heten. Voor een aantal zaken zal je vanaf 3 april op deze website een afspraak kunnen maken zodat je niet meer hoeft aan te schuiven.

Daarnaast verhuizen de vrijetijdsdiensten sport en jeugd, en speelpleinwerking Wiebeltje naar de Dendermondestraat onder de noemer campus Dendermondestraat. De ingang bevindt zich aan de achterkant van het bibliotheekgebouw. Campus Nieuwstraat, het voormalig gemeentehuis, huisvest de diensten omgeving en infrastructuur.

Snelloket

Voor een aantal zaken die snel af te handelen zijn zoals de aankoop van een rol vuilniszakken of cadeaubon,… kan je binnenkort terecht bij het snelloket. Vanaf 3 april opent het snelloket in de Gasthuisstraat. Het snelloket op campus Nieuwstraat opent in september.

Gepubliceerd op maandag 19 maart 2018
Nieuwsoverzicht
  • Campus Gasthuisstraat

Lees meer artikels over

Deel deze pagina