naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Groepsaankoop zonnepanelen en dakisolatie verlengd

In het voorjaar van 2017 lanceerde de provincie Vlaams-Brabant, samen met PAJOPOWER, 3WPLUS, IGO, DE KRINGWINKEL HAGELAND en de gemeenten de campagne ‘Energieke daken’. Op die manier wil de provincie in samenwerking met de partners de plaatsing van fotovoltaïsche zonnepanelen en het isoleren van daken en zoldervloeren stimuleren.

De sterkte van de groepsaankoop zit in het werken met lokale aannemers.  3Wplus en het Provinciaal Steunpunt Duurzaam Bouwen selecteerden de aannemers en installateurs voor de regio. Op die manier staat de groepsaankoop garant voor een kwalitatieve uitvoering, een correcte prijs en een stipte opvolging. Bovendien ondersteun je zo ook de lokale economie.

Wegens het succes van de groepsaankoop heeft de organisatie besloten om de huidige voorwaarden van de groepsaankoop te verlengen tot en met 31 maart 2018. Je kan dus nog steeds intekenen en genieten van de vele voordelen. Inschrijven daarvoor doe je via de website www.vlaamsbrabant.be/groepsaankoop. Daar vind je ook alle andere informatie over deze campagne.

 

Meer info:

Katrien Vervloet en Ine Renson

3Wplus Energie

02 451 53 85

energie@3wplus

Gepubliceerd op vrijdag 08 december 2017
Nieuwsoverzicht
  • PosterEnergiekeDaken

Deel deze pagina