Werken Spiegellaan

Vanaf maandag 22 mei start fase 3 van de wegenwerken op de Spiegellaan, dit vanaf August De Boeckstraat tot Stationsstraat. Deze fase zal tot eind september duren. Het kruispunt Stationsstraat x Peperstraat x Spiegellaan blijft open voor het verkeer.

De aannemer zal starten met het aanleggen van het gescheiden rioleringsstelsel. Als deze werken zich voor uw woning bevinden, zal u tijdelijk geen toegang hebben met uw voertuig tot aan de woning. Eens ze verder vorderen, zal er een minderhinder steenslag aangelegd worden zodat de oprit terug kan gebruikt worden. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan kan u de mensen op de werf steeds aanspreken.

De omleiding tijdens fase 3 van de wegenwerken Spiegellaan zal als volgt lopen:

  • Omleiding doorgaand verkeer op donderdag tem dinsdag zal door het centrum verlopen. 
  • Omleiding doorgaand verkeer op woensdag, met de wekelijkse markt zal afhankelijk van de bestemming verlopen via de blauwe omleiding op de kaart.
  • Omleiding lokaal verkeer en fietsers kunnen via Stationsstraat tot aan hun locatie rijden. Enkelrichting in de Stationsstraat blijft behouden. Let wel op door de onthardingswerken zal een deel van de Stationsstraat afgesloten worden vanaf 24 mei en dient men om het pleintje Mandsteenweg te rijden. (zie oranje op de kaart)
  • Bewoners Peperstraat, Huttert, Middelgracht: De Peperstraat wordt dubbelrichting zodat de bewoners langs de Peperstraat weg kunnen naar hun bestemming. Een alternatieve route dat jullie kunnen gebruiken is via parking Station om naar jullie bestemming te rijden.
Gepubliceerd op vrijdag 12 mei 2023
Nieuwsoverzicht
  • Spiegellaan fase 3

Openingsuren & contact

Mobiliteit

adres
Nieuwstraat 11785 Merchtem
Tel. tel.
052 89 10 68
e-mail
Vandaag gesloten

Deel deze pagina