Vanaf 16 januari kan iedereen gebruik maken van de pasfotocabine

Heb je een pasfoto nodig voor het aanvragen van je identiteitskaart, vreemdelingenkaart, paspoort, kids-ID, … of heb je gewoon een pasfoto nodig? Dan kan je vanaf 16 januari 2023 een pasfoto nemen in de campus Gasthuisstraat, Gasthuisstraat 17.

Aangezien er in Merchtem geen mogelijkheid meer was om een pasfoto te laten maken, heeft het gemeentebestuur beslist om een fotocabine te plaatsen.

Heb je een afspraak om identiteitsdocumenten aan te vragen? Kom dan 5 minuutjes vroeger om een pasfoto te nemen. Deze fotocabine is vrij toegankelijk tijdens de openingsuren. Ook personen met een beperkte mobiliteit kunnen eenvoudig gebruik maken van de fotocabine.

De foto’s voldoen aan de wettelijke Europese normen en zijn geschikt voor alle officiële documenten.

Wat heb je nodig?

  • je bankkaart

Kostprijs

  • 8 euro (hiervoor ontvang je 6 pasfoto’s)

De dienst Burgerzaken werkt enkel op afspraak. Maak je afspraak via afspraken.merchtem.be of bel naar het nummer 052 38 18 20. Zelf een attest, akte of document downloaden doe je in enkele klikken via www.merchtem.be/thuisloket.

Gepubliceerd op maandag 16 januari 2023
Nieuwsoverzicht
  • Fotocabine

Openingsuren & contact

Burgerzaken - enkel op afspraak!

adres
Gasthuisstraat 171785 Merchtem
Tel. tel.
052 38 18 20
e-mail
Vandaag open van 8u tot 12u
Morgen open van 8u30 tot 11u30

De dienst burgerzaken werkt enkel op afspraak. Maak online een afspraak via afspraken.merchtem.be of telefonisch op het nummer 052 38 18 20.

Deel deze pagina