Deelfietsen van Blue-bike beschikbaar aan het station van Merchtem

Altijd een fiets op zak voor die laatste kilometers naar school of het werk!

Blue-bike en de gemeente Merchtem openen op woensdag 16 november een Blue-bikelocatie aan het station van Merchtem. Door de komst van Blue-bike aan het station kunnen pendelaars nu ook op de deelfiets overstappen voor de laatste kilometers van hun verplaatsing.   

Om de Blue-bikes te gebruiken, neem je via www.blue-bike.be een jaarabonnement. Dat komt terecht op een aparte kaart of op je MOBIB-kaart van de Lijn of de NMBS. De fietsen zijn voorzien van de nieuwste technologie: ze werken met een elektronisch slot. Door je Blue-bike- of MOBIB-kaart tegen het slot te houden of door de QR-code te scannen in de Blue-bike app, ontgrendel je de fiets. Het abonnement is geldig op alle locaties van Blue-bike in België. Een fiets ontlenen kan dus ook in andere steden of gemeenten.

In Merchtem betalen leden dankzij een tussenkomst van de gemeente en de Vlaamse overheid voor de eerste 24 uur slechts 1,50 euro in plaats van het standaardtarief van 3,50 euro. Lid worden kost slechts 12 euro per jaar en kan eenvoudig online via de website van Blue-bike.

Meer info

Gepubliceerd op maandag 14 november 2022
Nieuwsoverzicht
  • Blue-bike - Julie Asselman, Maarten Mast, Lien Casier

Openingsuren & contact

Mobiliteit

adres
Nieuwstraat 11785 Merchtem
Tel. tel.
052 89 10 68
e-mail
Vandaag gesloten
Morgen open van 8u tot 12u en 13u30 tot 16u

Deel deze pagina