Samenaankoop Behaag je tuin

Samenaankoop (fruit)bomen, hagen, heggen en houtkanten in Vlaams-Brabant

Te droge, te natte of te hete zomers? Je kan je tuin eenvoudig klimaatbestendiger maken. Verbeter de wateropname van je tuin en omgeving met diepwortelende bomen en struiken. Beter dan een gazon! Geniet van het verfrissend airco-effect van een boom op een hete dag. Beter dan een parasol!

Ook kleine (stads)tuinen maken een groot verschil. Het aanbod van bomen en haagpakketten is hierop afgestemd. Ook de klimplanten zijn echte blikvangers voor een kleinere tuin.

Surf naar www.behaagjetuin.be. Bekijk het aanbod: klimaatbomen, bijvriendelijke bomen, hoogstam(fruit)bomen, gemengde pakketten voor hagen, bloesem- en bessenheggen, houtkanten, klimplanten, wilgenpoten,…

Bestel tussen 1 september en 15 oktober. Betalen kan met eco- en consumptiecheques. Planten en genieten maar van een heerlijk groen plekje!

Wist je trouwens dat het gemeentebestuur dit jaar 10 bomen verloot? De gelukkige winnaars krijgen de aankoopprijs van hun duurste boom terugbetaald!

De regionale landschappen van Vlaams-Brabant garanderen je kwalitatief streekeigen plantgoed aan een goede prijs.

Wens je ondersteuning en advies?

Met concrete vragen over je bestelling en de aanplanting in je tuin kan je contact opnemen met je regionaal landschap via lies.heirman@brabantsekouters.be. Ook de dienst omgeving (omgeving@merchtem.be) kan je wegwijs maken.

Meer info

Regionaal Landschap Brabantse Kouters
02 253 43 04

Gepubliceerd op vrijdag 23 september 2022
Nieuwsoverzicht
  • Lander Loeckx 1 copyright

Openingsuren & contact

Omgeving

adres
Nieuwstraat 11785 Merchtem
Tel. tel.
052 38 12 04
e-mail
Vandaag open van 8u tot 12u en 13u30 tot 16u
Morgen open van 8u tot 12u en 13u30 tot 20u

Deel deze pagina