Werken Heirbaan

Vanaf 22 augustus 2022 t.e.m. 25 november 2022 wordt het gedeelte van de Heirbaan vanaf huisnr. 4 t.e.m. huisnr. 63 afgesloten voor het doorgaand verkeer.

Deze werken mogen pas aanvatten na afwerking van de vorige fase.

  • De omleiding voor het lokaal verkeer van Merchtem naar Londerzeel zal verlopen via Bleukenweg en Terlinden richting Heirbaan.
  • De omleiding voor het lokaal verkeer van Londerzeel zal verlopen via Londerzeel over Heerbaan en Heirbaan rechts via Brusselstraatje en Dahliastraat naar de Kouter. In de Dahliastraat wordt enkel verkeer toegelaten richting Kouter.

Op beide lokale omleidingswegen worden verkeersremmers geplaatst en zal de snelheid beperkt worden tot 30 km/u. Op de Kouter t.h.v. de Dahliastraat geldt een parkeer- en stationeerverbod.

De omleiding voor het zwaar verkeer en het doorgaand verkeer in beide richtingen zal verlopen via Merchtem over Wolvertemsesteenweg naar Wolvertem over Merchtemsesteenweg, Driesstraat en Veilinglaan en zo via Londerzeel over Robbroekstraat.

De omleiding voor de bussen van De Lijn zal in beide richtingen verlopen via Wolvertemsesteenweg, Linthoutstraat richting Meuzegem en zo via Veilinglaan naar Londerzeel, Robbroekstraat.

Gepubliceerd op vrijdag 05 augustus 2022
Nieuwsoverzicht
  • Omleidingsplan

Openingsuren & contact

Mobiliteit

adres
Nieuwstraat 11785 Merchtem
Tel. tel.
052 89 10 68
e-mail
Vandaag open van 8u tot 12u
Morgen gesloten

Deel deze pagina