Hulp nodig bij het invullen van de personenbelasting?

Om je te helpen met het invullen van de personenbelasting, organiseert de Federale Overheidsdienst Financiën een zitdag op het gemeentehuis.

Praktisch

De zitdag vindt plaats op het gemeentehuis (Nieuwstraat 1) op woensdag 25 mei 2022 en dit van 9 tot 12 uur en van 13 tot 15 uur.

Per afspraak kan één aangifte ingevuld worden. Dus wanneer je hulp wenst om meerdere aangiftes in te vullen, dien je meerdere afspraken te maken. Voor de afspraak dien je je identiteitskaart mee te brengen. Kom je voor een andere persoon, dan heb je een kopie van deze persoon zijn/haar identiteitskaart en een volmacht nodig.

Vergeet zeker niet om alle benodigde fiscale attesten mee te brengen.

Personen die vrijgesteld zijn van aangifte en die een “voorstel van aangifte” (witte envelop) ontvangen, kunnen niet langskomen. De zitdag dient om belastingen in te vullen, niet om deze voorstellen te laten controleren.

Maak je afspraak

Wens je een afspraak te maken voor deze zitdag? Stuur dan een mailtje naar financies@merchtem.be met je gegevens (telefoonnummer + rijksregisternummer) of maak telefonisch een afspraak op het nummer 052 38 11 74 (tussen 8 en 12 uur).

Een andere manier om je te laten helpen bij het invullen van je belastingaangifte, is door telefonisch contact op te nemen met FOD Financiën op het nummer 02 575 56 66 en een afspraak te maken (zelfs als je je aangifte nog niet hebt ontvangen). Op de dag van de afspraak zal een medewerker je opbellen om samen met jou de aangifte in te vullen.

Gepubliceerd op woensdag 04 mei 2022
Nieuwsoverzicht
  • rekenmachine

Openingsuren & contact

Financiële dienst

adres
Nieuwstraat 11785 Merchtem
Tel. tel.
052 38 11 77
e-mail
Vandaag open van 8u tot 12u en 13u30 tot 16u
Morgen open van 8u tot 12u en 13u30 tot 20u

Deel deze pagina