Fotowedstrijd ‘Merchtemse Kiekjes’

Het college van burgemeester en schepenen zette het licht op groen voor de organisatie van een nieuwe editie van de fotowedstrijd ‘Merchtemse Kiekjes’. De opgelegde thema’s zijn dit jaar: Lente, Landbouw (boerderijen, landbouwers aan het werk, akkers, ...), Monumenten (kerken, standbeelden, oude gebouwen, ...), Wandelen, Openbaar groen (OCMW-park, centrumtuin in de Bogaerdstraat, perkjes, ...). De foto’s moeten duidelijk herkenbaar op het grondgebied Merchtem zijn gemaakt.

Elke deelnemer mag voor elk thema maximaal 3 foto’s insturen. De beelden moeten worden opgeladen via het daartoe voorziene wedstrijdformulier op de gemeentelijke website www.merchtem.be/merchtemsekiekjes. De uiterste datum van inzending is 30 oktober 2022.

Per categorie zijn er 5 waardevolle prijzen voorzien. De eerste prijs is een waardebon van 250 euro.

Deelnemen aan deze wedstrijd houdt in dat de maker toestemming verleent aan het gemeentebestuur om zonder vergoeding – maar uiteraard wel telkens met vermelding van de naam van de auteur – gebruik te maken van zijn of haar foto’s voor het illustreren van gemeentelijke publicaties (infoblad, website, brochures, enz.). Enkel inwoners van Merchtem kunnen deelnemen aan deze wedstrijd.

Voor meer info: cultuur@merchtem.be.

Foto: Petra De Pot

Gepubliceerd op dinsdag 29 maart 2022
Nieuwsoverzicht
  • Petra De Pot

Openingsuren & contact

Cultuurdienst

adres
Reedijk 11785 Merchtem
Tel. tel.
052 89 05 00
e-mail
Vandaag open van 8u tot 12u
Morgen open van 8u tot 12u

Deel deze pagina