Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vesten en Koning Albertstraat afgesloten t.h.v. Bogaerdstraat

Vanaf maandag 29 november 2021 tot ten laatste dinsdag 7 december 2021 zal aannemer Suelga starten met werken in de Bogaerdstraat.

Naar aanleiding van deze werken wordt vanaf donderdag 2 december 2021 tot ten laatste dinsdagavond 7 december 2021 opnieuw éénrichtingsverkeer ingevoerd in het gedeelte van de Bogaerdstraat vanaf de Nieuwstraat tot de K. Albertstraat. Enkel het verkeer komende van de Nieuwstraat wordt dan toegelaten.
Op maandag 29 en dinsdag 30 november 2021 zal de K. Albertstraat niet toegankelijk zijn via de Bogaerdstraat. Op deze dagen wordt het eenrichtingsverkeer tijdelijk opgeheven voor de bewoners. De bewoners van dit gedeelte van de K. Albertstraat kunnen nog steeds hun woning bereiken via de A. Bursensstraat.

Vanaf dinsdagavond is de K. Albertstraat terug bereikbaar via de Bogaerdstraat.
Vanaf donderdag 2 december 2021 tot ten laatste dinsdag 7 december 2021 zal de Vesten niet bereikbaar zijn via de Bogaerdstraat. De aannemer hoopt de werken te beëindigen op vrijdag 3 december 2021. Op deze dagen wordt ook hier het eenrichtingsverkeer in het gedeelte tussen Bogaerdstraat en A. Bursensstraat tijdelijk opgeheven voor de bewoners.
De bewoners van dit gedeelte van de Vesten kunnen nog steeds hun woning bereiken via de A. Bursensstraat net zoals tijdens de wekelijkse markt. Ten laatste vanaf dinsdagavond 7 december 2021 is de Vesten terug bereikbaar via de Bogaerdstraat en wordt opnieuw verkeer toegelaten in de Bogaerdstraat in beide richtingen.

Gepubliceerd op donderdag 25 november 2021
Nieuwsoverzicht

Openingsuren & contact

Mobiliteit

adres
Nieuwstraat 11785 Merchtem
Tel. tel.
052 89 10 68
e-mail
Vandaag gesloten
Morgen gesloten

Deel deze pagina