Politiezone AMOW rekruteert

Je hebt interesse in een job bij de politie, maar... hoe begin je eraan? Wat zijn de toegangsvoorwaarden? Wat houden de selectieproeven in? Hoe verloopt de opleiding? Wat verdient dat? Wie zijn de politiemensen en wat doen ze concreet?

Politiezone AMOW beschikt over verschillende ambassadeurs. Dit zijn gemotiveerde politieambtenaren met ervaring die het reilen en zeilen van het werk binnen de politie kennen. Elke eerste dinsdag van de maand organiseren zij om 19 uur een infosessie in het hoofdcommissariaat te Asse. Hierbij geven de ambassadeurs jou een rondleiding, je duikt in de leefwereld van onze politiezone en ervaart welke troeven ze als werkgever te bieden hebben.
Onze zone is één van de grootste en drukste zones in Vlaams-Brabant. Ruim 82.000 inwoners rekenen er op hun inzet. Om de inwoners optimaal te kunnen dienen, zijn zij voortdurend op zoek naar enthousiaste collega's.

Ben je op zoek naar een leuke job met voldoendeafwisseling, werkzekerheid, een goede verloning en doorgroeimogelijkheden? Wil je werken in een (h)echt team, in een professionele, dynamische zone waar het goed werken is en je de kans krijgt uit te groeien tot een volwaardig politieambtenaar? Durf je de uitdaging aan? Dan ben je van harte welkom!

Meer info: PZ.AMOW.Rekrutering@police.belgium.eu

Gepubliceerd op maandag 22 november 2021
Nieuwsoverzicht
  • © PZ AMOW

Deel deze pagina