Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Eenrichtingsverkeer Dendermondestraat t.h.v. Ginder-Ale vanaf 9 augustus

Ter hoogte van het nieuwe appartementsgebouw op de hoek Dendermondestraat/Kattestraat is de aannemer de voetpadzone langsheen de Kattestraat aan het aanleggen.

Voor deze werken dienen zij ook al een deel van de hoek met de Dendermondestraat in te nemen waardoor op het kruispunt telkens een gevaarlijke verkeerssituatie wordt gecreëerd.

Gezien de aannemer na de aanleg van de voetpadzone start met de heraanleg van het voetpad langsheen de Dendermondestraat heeft het gemeentebestuur in samenspraak met de aannemer beslist om in dit gedeelte van de Dendermondestraat opnieuw tijdelijk eenrichtingsverkeer toe te laten.

Dit eenrichtingsverkeer wordt ingevoerd vanaf maandag 9 augustus 2021 en zal al zeker gelden t.e.m. 31 augustus 2021.

In dit gedeelte van de Dendermondestraat zal dan enkel nog verkeer toegelaten worden via het kruispunt Gasthuisstraat/Kattestraat/Langensteenweg.

Deze maatregel geldt enkel t.h.v. het appartementsgebouw. In de rest van de Dendermondestraat is er verkeer mogelijk in beide richtingen.

De parking Bierboom blijft tijdens deze periode bereikbaar maar enkel via het kruispunt Gasthuisstraat/Kattestraat/Langensteenweg!

De Dendermondestraat - tot aan de Albert Heijn - blijft bereikbaar via de Sint Janstraat en het verbindingsbaantje A. De Boeckstraat richting Dendermondestraat.

Gepubliceerd op vrijdag 06 augustus 2021
Nieuwsoverzicht
  • Dendermondestraat

Openingsuren & contact

Mobiliteit

adres
Nieuwstraat 11785 Merchtem
Tel. tel.
052 89 10 68
e-mail
Vandaag open van 8u tot 12u
Morgen open van 8u tot 12u en 13u30 tot 16u

De dienst burgerzaken werkt enkel op afspraak. Maak online een afspraak via afspraken.merchtem.be of telefonisch op het nummer 052 38 11 70.

Deel deze pagina