Kolkenruiming

Intradura is op 16 juli gestart met het ruimen van de kolken in onze gemeente. Het werk zal ongeveer 3 weken duren. Bij wateroverlast de voorbije weken is gebleken dat de kolken vol zaten en hierdoor het oppervlaktewater niet voldoende snel afgevoerd kon worden.

Om een vlotte uitvoering der werken te kunnen realiseren, zullen er in verschillende straten parkeerverbodsborden geplaatst worden.

Op donderdag 5 augustus zal er parkeerverbod staan in volgende straten: A. De Boeckstraat (volledig), Krekelendries (onpaar), Markt (onpaar), Nieuwstraat (onpaar), Vesten (volledig), Stationsstraat (paar) + Parking station, Kon. Albert I straat (paar), Kon. Leopold III straat(volledig), A. Bursensstraat(paar), Meutersweg (paar), Brussegemkerkstraat.

Op vrijdag 6 augustus zal het parkeerverbod staan in volgende straten: Stoofstraat(volledig), Nieuwstraat (paar), Markt (paar), Krekelendries (paar), Stationsstraat (onpaar), Kon. Albert I straat (onpaar), A. Bursensstraat (onpaar), Meutersweg (onpaar).

Echter zijn er straten waar er geen parkeerverbod zal geplaatst worden en vraagt het bestuur om erop te letten om niet op de straatkolken te parkeren.

Wanneer je nadien nog vaststelt dat er nog kolken verstopt zijn of vol vuil steken, dan kan je dit melden via de 'meldingskaart'.

Gepubliceerd op maandag 19 juli 2021
Nieuwsoverzicht
  • opgelet

Openingsuren & contact

Infrastructuur

adres
Nieuwstraat 11785 Merchtem
Tel. tel.
052 38 11 83
e-mail
Vandaag open van 8u tot 12u en 13u30 tot 19u
Morgen open van 8u tot 12u

We werken verder achter gesloten deuren, maak hier je afspraak

Deel deze pagina