Burgemeester Maarten Mast heeft een videoboodschap voor jou

Bekijk hieronder de videoboodschap van burgemeester Maarten Mast. In deze video praat de burgemeester over de eerste Merchtemnaren die werden gevaccineerd, het vaccinatiecentrum en de bereikbaarheid en waarom vaccineren zo belangrijk is. 

"Vandaag kan ik jullie fier meedelen dat al onze bewoners en het zorgpersoneel van de Merchtemse woonzorgcentra reeds hun tweede dosis van het coronavaccin hebben ontvangen! Bij deze wil ik nogmaals ons zorgpersoneel bedanken voor hun uitstekende zorgen, inspanningen en hun gouden hart!

Nu kunnen we stilletjes aan starten met het vaccineren van de brede bevolking. Daar wordt al enkele weken hard aan gewerkt en dit zal plaatsvinden in het vaccinatiecentrum ‘De sportloods’, Pastinakenstraat 31 in Asse, vlak naast het zwembad.

Wanneer zal je terecht kunnen in het vaccinatiecentrum? Allereerst zal je een uitnodiging per brief ontvangen. Je registreert je digitaal of telefonisch. Past het moment niet? Dan kan je een ander moment kiezen. Het vaccinatiecentrum is gemakkelijk bereikbaar met de fiets en de auto en vanuit Merchtem ook  per trein. Alles zal goed aangeduid worden met bewegwijzering. Je mag met je knuffelcontact naar het vaccinatiecentrum komen. En Indien je hulpbehoevend bent of geen vervoer hebt, kan je rekenen op de Minder Mobielen Centrale van Merchtem. Deze wordt voor deze grootschalige vaccinatiecampagne uitgebreid. Een afspraak maken kan je via het telefoonnummer 052 38 18 12. Hierdoor zorgen we ervoor dat elke Merchtemnaar zeker tot aan het vaccinatiecentrum in Asse geraakt.

Heb je vragen over de vaccinatiecampagne? Over het vaccinatiecentrum? Surf dan zeker eerst naar onze website www.merchtem.be/coronavirus, daar vind je binnenkort een pagina met veel gestelde vragen. Heb je toch geen antwoord op je vraag, neem dan contact op met de infolijn. Deze wordt binnenkort ook opgestart en ook daar zullen we op tijd over communiceren.

Laat je zeker vaccineren! Vaccinatie is onze belangrijkste troef om de COVID-19-pandemie achter ons te laten. Om terug gewoon met vrienden op café en restaurant te gaan, je grootouders te knuffelen, onze kermissen te bezoeken, … Vaccinatie kan voorkomen dat je ernstig ziek wordt en kan levens redden. En ik weet dat het veel gevraagd is, maar hou ondertussen allemaal nog even vol…. Het is mogelijk in Merchtem!"

Gepubliceerd op dinsdag 16 februari 2021
Nieuwsoverzicht
  • Sportloods Asse

Deel deze pagina