Merchtem denkt mee! RUP Merchtem centrum

Merchtem zet in op participatie!

Het gemeentebestuur wil de ruimtelijke ontwikkeling van de kern van Merchtem op een duurzame wijze verankeren en de kwaliteit van de leefomgeving en het publieke domein verbeteren. Daarom werd beslist om ‘RUP Merchtem centrum’ (ruimtelijk uitvoeringsplan) op te maken om een aantal verouderde BPA’s (bijzonder plan van aanleg) te herzien.

Participatietraject deelgebied 1

We werken aan een herinrichting van deelgebied 1 en willen graag weten wat jullie van onze mogelijke plannen denken! We willen zo veel en zo goed mogelijk in dialoog gaan met alle betrokkenen. En dat is wat we nu ook gaan doen, dus laat van je horen!

Interactieve wandeling

We organiseren vanaf 1 januari t.e.m. 7 februari een interactieve wandeling (coronaproof!) doorheen het deelgebied, waar op verschillende locaties panelen worden geplaatst. Op deze panelen wordt meer uitleg gegeven over het voorontwerp en wordt jouw mening gevraagd over zeer verschillende thema’s.

Via onze website kan je ons jouw visie bezorgen! Je kan de vragenlijst ook oppikken en terugbezorgen aan het snelloket campus Nieuwstraat. Met jouw feedback kunnen wij nadien aan de slag gaan met het studiebureau om tot een definitief ontwerp te komen.

Meer info vind je op www.merchtem.be/merchtemcentrum

Alvast bedankt voor je deelname!

Wil je liever persoonlijk van ons horen wat de plannen zijn?

Doe en denk dan mee op onze online webinar op 26 januari 2021 om 19.30 uur. We hopen jou ook te mogen verwelkomen tijdens deze digitale sessie!

Schrijf je hier in!

Gepubliceerd op dinsdag 29 december 2020
Nieuwsoverzicht
  • Merchtem denkt mee!

Openingsuren & contact

Omgeving

adres
Nieuwstraat 11785 Merchtem
Tel. tel.
052 38 12 04
e-mail
Vandaag gesloten
Morgen open van 8u tot 12u

We werken verder achter gesloten deuren, maak hier je afspraak

Deel deze pagina