Vraag je projectsubsidie bij de Noord-Zuidraad aan!

De Noord-Zuidraad is een adviesraad van de gemeente Merchtem. Deze adviesraad buigt zich over thema’s als ontwikkelingssamenwerking, derde wereldproblematiek, multiculturele samenleving en duurzame ontwikkeling. 

Lokaal Noord-Zuidbeleid

Een lokaal en kwalitatief Noord-Zuidbeleid kan slechts duurzaam zijn als dit beleid ook gedragen en mee bepaald wordt door de inwoners, verenigingen, organisaties, … van de gemeente. 

Vraag je projectsubsidie aan

Merchtemnaren die een link hebben met een buitenlands ontwikkelingsproject dat voldoet aan bepaalde criteria, kunnen via de Noord-Zuidraad een projectsubsidie aanvragen. Maar ook lokale integratie-initiatieven die aan de criteria voldoen, komen in aanmerking.

Wil je als vereniging, organisatie, particulier, … een project indienen? Mail dan de ingevulde projectfiche (onderaan deze pagina) naar integratie@merchtem.be. De Noord-Zuidraad zal dit project nakijken, adviseren en voor goedkeuring voorleggen aan het gemeentebestuur. Het college van burgemeester en schepenen beslist over de goedkeuring van het ingediende project.

Gepubliceerd op woensdag 07 oktober 2020
Nieuwsoverzicht
  • bankbiljetten

Openingsuren & contact

Integratie

adres
Gasthuisstraat 171785 Merchtem
Tel. tel.
052 38 11 84
e-mail
Vandaag open van 8u tot 12u
Morgen gesloten

We werken verder achter gesloten deuren, maak hier je afspraak

Deel deze pagina