Doe mee aan Weekend van de Klant!

De gemeente Merchtem ondersteunt het initiatief van UNIZO, Comeos en UCM en roept haar handelaars op om mee te doen aan Weekend van de Klant op zaterdag 3 en zondag 4 oktober 2020!

Weekend van de Klant 2020 legt met een grootschalige mediacampagne meer dan ooit de nadruk op shoppen bij je favoriete, lokale winkels in je vertrouwde winkelstraat! Samen roepen we iedereen op om (terug) bij zijn/haar favoriete handelaar(s) te gaan shoppen en zo de Belgische economie, welvaart en werkgelegenheid te ondersteunen.

Handelaars kunnen zich gratis inschrijven op www.weekendvandeklant.be. Laat weten dat je meedoet en dat klanten (op zaterdag en/of zondag) veilig bij jou kunnen komen winkelen en zich toch ook wel in de watten kunnen laten leggen. 😊 Je ontvangt bij registratie een login en paswoord waarmee je jouw gegevens, openingsuren, actie, … ten allen tijde nog kunt aanpassen.

Op www.weekendvandeklant.be kun je al het promomateriaal gratis downloaden om je winkel, nieuwsbrief, Facebookpagina, website of andere communicatiekanalen om te vrolijken. Materiaal zoals ballonnen, beachvlaggen, straatoverspanningen, … zijn beschikbaar in de webshop.

Heb je nog vragen? Stel deze rechtstreeks via info@weekendvandekant.be

Gepubliceerd op donderdag 10 september 2020
Nieuwsoverzicht
  • Logo Weekend van de Klant 2020

Openingsuren & contact

Lokale economie

adres
Nieuwstraat 11785 Merchtem
Tel. tel.
052 33 89 63
e-mail
Vandaag open van 8u tot 12u
Morgen gesloten

Deel deze pagina