Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Elk plantje helpt een handje

Koop een azalea en steun de strijd tegen kanker

Kom op tegen Kanker organiseert ook dit jaar het bekende Plantjesweekend ten voordele van kankerpatiënten en hun naasten. Al is een traditionele verkoop door de vele vrijwilligers vanwege corona deze keer jammer genoeg onmogelijk. Het wordt dus een fikse uitdaging om de azalea’s dit jaar aan een nieuwe eigenaar helpen. Die uitdaging gaat Kom op tegen Kanker aan door zijn vermaarde azalea’s voor het eerst enkel online te verkopen. Dit maakt het bestellen en betalen van de plantjes makkelijk en veilig.

Wil jij er samen met Kom op tegen Kanker voor zorgen dat de zorg voor de vele duizenden kankerpatiënten kan blijven doorgaan?

Surf dan tussen 1 en 20 september naar plantjesweekend.be en bestel een azalea (7 euro). Of vraag ineens bij vrienden en familie wie een plantje wil kopen en plaats een gezamenlijke bestelling. Zo beperk je de leveringskost en je ecologische voetafdruk. Je vrienden en familie pikken het plantje daarna bij jou op of jij bezorgt het hen.

Zelf kun je de azalea’s gratis afhalen

  • op dinsdag 22 september bij het snelloket campus Nieuwstraat en campus Gasthuisstraat van 18 uur tot 20 uur,
  • op woensdag 23 september tijdens de wekelijkse markt tussen 7.30 uur en 13 uur, 
  • of bij Aveve (26-30 september).

Vind je dat onze zorgverleners naast applaus ook een bloemetje verdienen? Schenk dan via plantjesweekend.be een plantje weg aan een van onze zorghelden.

Gepubliceerd op dinsdag 01 september 2020
Nieuwsoverzicht
  • KOTK 2020

Deel deze pagina