De gemeentelijke sportaccommodaties zijn opnieuw toegankelijk voor het publiek!

Je kan vanaf heden opnieuw gaan sporten in het sportcomplex Dooren en de sporthal van de Tuinbouwschool, mits je te houden aan de aangepaste afspraken en contacten zoveel mogelijk te beperken om jouw veiligheid en die van anderen te waarborgen.

De sporthal van Merchtem opent op maandag 13 juli opnieuw de deuren. De noodpost is onlangs verhuisd naar een nieuwe locatie, Dendermondestraat 18 (rechtover de sporthal), waardoor de sporthal opnieuw beschikbaar is voor de sporters. De sporthal wordt deze week grondig ontsmet en corona-proof gemaakt.

De sporthal van de gemeentelijke basisschool Ten Bos en De Plataan zullen pas vanaf september weer open zijn voor sporters wegens de strikte regels bij de Wiebelwerking. De huurders van Ten Bos en De Plataan kunnen, indien gewenst, tijdelijk in de sporthal van Merchtem terecht.

Voor de verschillende sportaccommodaties werd een specifiek circulatieplan opgesteld. Ter plaatse werd de circulatie visueel aangebracht. Gelieve dit plan strikt te volgen. De plannen kan je hieronder terugvinden. Opgelet, de kleedkamers en douches zijn momenteel niet ter beschikking.

Vanaf heden zijn éénmalige reservaties opnieuw mogelijk.

Hou het veilig! Gelieve je aan de corona-maatregelen te houden.

Gepubliceerd op maandag 06 juli 2020
Nieuwsoverzicht
  • sporthal Merchtem

Openingsuren & contact

Sportdienst

adres
Dendermondestraat 311785 Merchtem
Tel. tel.
052 38 12 03
e-mail
Vandaag open van 8u tot 12u en 13u30 tot 20u
Morgen open van 8u tot 12u

Cafetaria sporthal Merchtem

adres
Dendermondestraat 251785 Merchtem
Tel. tel.
052 55 86 23
Vandaag open van 16u tot 0u
Morgen open van 16u tot 0u

De cafetaria is eveneens gesloten op dagen dat de sporthal volledig afgehuurd wordt. Bekijk de uitzonderingslijst op www.merchtem.be/sportabonnementen

Deel deze pagina