Het Mobiel Energiehuis komt naar Merchtem

Gepubliceerd op  woensdag 17 apr 2024 om 10:27

Inwoners van Merchtem kunnen dit jaar opnieuw een bezoek brengen aan het Mobiel Energiehuis van 3Wplus voor gratis advies over onder andere duurzaam wonen, isoleren, premies, bouwen / verbouwen, zonnepanelen, warmtepompen en je energiecontract. Het mobiel loket staat van 13 tot 17 mei in Peizegem vlakbij de kerk en van 20 tot 24 mei in Brussegem, ook aan de kerk. Je kan het Mobiel Energiehuis bezoeken op dinsdag van 16 tot 19 uur, op woensdag van 11.30 uur tot 14.30 uur en op vrijdag van 14 tot 17 uur. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken.

Geen nood als binnenspringen in het Mobiel Energiehuis niet lukt. Specifieke vragen kan je immers het hele jaar door aan de energiedeskundige stellen. Heb je concrete plannen voor energierenovaties of wil je graag weten hoe je je woning energiezuiniger kan maken? Dan kan je bij Energiehuis 3Wplus terecht voor het aanvragen een energieaudit, indien gewenst met renovatiebegeleiding. Daarbij wordt de woning grondig gescreend, gevolgd door een overzichtelijk rapport met een stappenplan en begeleiding bij een eventuele renovatie. Je krijgt dan hulp bij het zoeken naar aannemers, advies over offertes, info over premies, ... De kostprijs van de energieaudit bedraagt slechts 50 euro; voor renovatiebegeleiding is er geen meerprijs.

Je kan de energiedeskundige van het Mobiel Energiehuis het hele jaar door bereiken via benoveren@3wplus.be. Algemene vragen of vragen over premies en leningen kan je altijd stellen via de chatbox van Energiehuis 3Wplus.

Meer info: energiehuis.3wplus.be/mobiel-energiehuis.

Naar top