Digitale hulp nodig? Kom naar de digibank in je buurt

Gepubliceerd op  dinsdag 7 mei 2024 om 10:48

Niet iedereen is digitaalvaardig. Sommige mensen kunnen wat extra hulp of opleiding  gebruiken. Ken of ben jij zo iemand? Dan ben jij hartelijk welkom in een digibank in je buurt. Kom eens langs, ze helpen je daar gratis weer op weg! 

Digitale oplossingen die je vooruit helpen

Met de computer je cv opmaken of een opleiding zoeken, mails versturen, online betalen, tax-on-web invullen, met Smartschool werken, videobellen met je smartphone, een premie  online aanvragen, met een app een trein- of busticket betalen … Je hebt het zelf misschien al  meegemaakt: dat is allemaal niet zo eenvoudig als het wel lijkt. De digibank-vrijwilligers  bieden digitale hulp én oplossingen. Ze doen dat rustig aan en leggen alles stap voor stap uit. Dat doen ze gratis en met veel plezier. Je leert op jouw tempo hoe het moet. Zo helpen de digibank-vrijwilligers je weer vooruit. Nieuwsgierig? Stap binnen in de digibank in je buurt. 

Een gratis laptop in de uitleendienst 

Je hebt geen laptop, je scherm is stuk of je hebt een ander digitaal toestel nodig. Geen paniek: wist je dat sommige digibanken ook een uitleendienst hebben? Daar kan je tijdelijk een laptop, scherm of ander apparaat lenen. Meer nog: een digibank-vrijwilliger helpt je gratis in de digibank om met de computer te leren werken of zelfs een eenvoudige herstelling uit te voeren.

Benieuwd hoe de digibank jou kan helpen?

Stap gerust binnen in de digibank in je buurt, de digibank-vrijwilligers staan klaar om je te helpen. Ontdek de locaties, het aanbod en de openingsuren op digibanken.vlaanderen.be of bel gratis 1700.

Naar top