Sportelnamiddag in Merchtem

Deze informatie is niet meer actueel!
Als 50-plusser proeven van sport en beweging? Samen met de seniorenraad bieden we je een sportieve namiddag aan: je kan kiezen uit fietsen, wandelen, petanque, kaarten of omnisport (lijndans/tai chi en rolstoeldans/badminton). De sportsessies starten om 14u, vanaf 13u kan je je aanmelden in de cafetaria van het WZC Ter Stelten. Rond 16u15 volgt er een gezellige afsluiter met taart en koffie. ...

Wanneer

  • ma 09 september 19
    van 13u30 tot 17u

Prijs

€ 5,00 (Basisprijs: € 5.00)

Waar

naam
OCMW site
adres
Gasthuisstraat 171785 Merchtem

Contact

Telefoon
052 38 12 03
e-mail
sportdienst@merchtem.be
website
http://www.merchtem.be/sporteldag

Info

Als 50-plusser proeven van sport en beweging? Samen met de seniorenraad bieden we je een sportieve namiddag aan: je kan kiezen uit fietsen, wandelen, petanque, kaarten of omnisport (lijndans/tai chi en rolstoeldans/badminton).

De sportsessies starten om 14u, vanaf 13u kan je je aanmelden in de cafetaria van het WZC Ter Stelten. Rond 16u15 volgt er een gezellige afsluiter met taart en koffie.

KOSTPRIJS? 5 euro voor het sporten, een drankbonnetje, koffie en taart.

HOE INSCHRIJVEN?
Vul de inschrijvingsstrook in en geef ze ten laatste 27 augustus af bij de sportdienst (campus Dendermondestraat) of aan de verantwoordelijke van je seniorenvereniging samen met de deelnameprijs (5 euro). Betaling bij de sportdienst kan enkel met Bancontact.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten