Ann De Bosscher over verlies en innerlijke kracht

Deze informatie is niet meer actueel!
Voor iedereen die te maken had of heeft met verlies en verdriet. In de zomer van 2014 verloor Ann De Bosscher heel plots haar broer Marnix. Ze vertelt over dit verlies en hoe ze stilaan de kracht vond om dit gemis een plaats te geven in haar leven. Hierbij heeft het lezen van boeken haar sterk geholpen en haar aangemoedigd om haar eigen verhaal neer te schrijven. Aan het publiek reikt ze tips ...

Wanneer

  • vr 15 maart 19
    van 19u30 tot 21u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Bibliotheek Merchtem
adres
Dendermondestraat 311785 Merchtem

Tickets

Telefoon
052/37.31.40
e-mail
bib@merchtem.be

Info

Voor iedereen die te maken had of heeft met verlies en verdriet.
In de zomer van 2014 verloor Ann De Bosscher heel plots haar broer Marnix. Ze vertelt over dit verlies en hoe ze stilaan de kracht vond om dit gemis een plaats te geven in haar leven. Hierbij heeft het lezen van boeken haar sterk geholpen en haar aangemoedigd om haar eigen verhaal neer te schrijven. Aan het publiek reikt ze tips aan om een groot verlies te verwerken. Laat je meenemen op een reis van verhalen die kan leiden tot je eigen innerlijke rust en het terugvinden van jezelf!

Ann De Bosscher (1967) woont in Gent, waar ze werkt als leerkracht, schrijft en voordrachten geeft. Haar debuut 'De enkeling en zijn zuster', geschreven na het plotse verlies van haar broer, werd door honderden mensen gelezen. 'Het labyrint' is haar tweede boek. Een psychologische roman waarbij de lezer meegenomen wordt op een reis van diepzinnigheid die leidt tot persoonlijke groei.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
  • foto: Lezing Ann De Bosscher

Categorie

Organisatie

naam
Bibliotheek Merchtem

Deel deze pagina