Lou gaat naar bed: over slaaprituelen

Deze informatie is niet meer actueel!
Workshop voor peuters/kleuters en ouders/grootouders/opvoeders. Een goede nachtrust is zeer belangrijk. Soms gaat dit echter minder vlot en ontstaan er slaapmoeilijkheden waarover ouders zich zorgen maken. Het lijkt vaak een hele uitdaging, maar dat hoeft het niet te zijn. Tijdens de workshop slaaprituelen leert auteur en opvoedingsondersteuner Anja Copejans ons meer over slaapproblemen en het ...

Wanneer

  • za 16 juni 18
    van 10u30 tot 12u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Bibliotheek Merchtem
adres
Dendermondestraat 311785 Merchtem

Tickets

Telefoon
052 37 31 40
e-mail
bib@merchtem.be

Info

Workshop voor peuters/kleuters en ouders/grootouders/opvoeders.
Een goede nachtrust is zeer belangrijk. Soms gaat dit echter minder vlot en ontstaan er slaapmoeilijkheden waarover ouders zich zorgen maken. Het lijkt vaak een hele uitdaging, maar dat hoeft het niet te zijn.
Tijdens de workshop slaaprituelen leert auteur en opvoedingsondersteuner Anja Copejans ons meer over slaapproblemen en het vlot naar bed gaan. Ze geeft ook praktische tips mee voor het slaapritueel en het doorslapen. Tegelijk leest Illustrator en kleuterjuf Nathalie Segers het verhaal 'Lou gaat naar bed' aan de kinderen voor en gaat ze met hen creatief aan de slag rond het thema slapen.
Gratis workshop voor ouders/grootouders en jonge kinderen (2-6 jaar). Ook opvoeders zijn hartelijk welkom. Ouders van iets oudere kinderen kunnen zeker aansluiten (dan wel zonder de kinderen).
De workshop kadert in de Week van de Opvoeding en wordt ondersteund door Kind&Gezin. Op voorhand inschrijven!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten