naar top

PAASCONCERT met Barbara Dex

Deze informatie is niet meer actueel!
In de loop der jaren brachten wij met dit Paasconcert reeds heel wat uiteenlopende artiesten naar de Merchtemse parochiekerk. Ook dit jaar weer ! Het eerste gedeelte van het concert is zoals steeds voorbehouden aan Concordia : onder leiding van dirigent Ben VANLOMBEECK staan/zitten onze eigen muzikanten in de spotlights. Na de pauze delen wij het podium met Barbara DEX onder de noemer “ ...

Wanneer

  • zo 23 april 23
    van 19u tot 22u

Prijs

� 12,00 (Inkom - 15,00 euro)

Waar

naam
Onze Lieve Vrouw Ter Noodtkerk, Merchtem
adres
Kerkstraat1785 Merchtem

Contact

Telefoon
+32473579057
e-mail
info@concordia-merchtem.be

Info

In de loop der jaren brachten wij met dit Paasconcert reeds heel wat uiteenlopende artiesten naar de Merchtemse parochiekerk. Ook dit jaar weer !
Het eerste gedeelte van het concert is zoals steeds voorbehouden aan Concordia : onder leiding van dirigent Ben VANLOMBEECK staan/zitten onze eigen muzikanten in de spotlights. Na de pauze delen wij het podium met Barbara DEX onder de noemer “ de Koninklijke Muziekvereniging Concordia en Barbara DEX in concert”
Barbara onderscheidt zich door haar prachtige stem, maar ook door een verscheidenheid aan muziekstijlen. Dat bewijzen haar zeven albums, met daarop Nederlandstalige parels, gospelnummers en een greep stevige countryrock, steeds gezongen met overtuiging en met veel aandacht voor een goeie song.
Barbara voelt zich overal thuis: in het theater, op een festivalpodium, tijdens een sfeerrijk feest.
En of het nu met haar eigen band is of als gastzangeres van een klein of groot orkest, Barbara staat er telkens opnieuw, vol overtuiging. Ook op zondag 23 april 2023 !
Alle activiteiten
  • foto: Barbara

Categorie

Organisatie

naam
Koninklijke Muziekvereniging Concordia, Merchtem

Deel deze pagina