naar top

Thé Dansant - Pink Pool Party

Deze informatie is niet meer actueel!
Thé Dansant is al 13 jaar lang de referentie binnen de elektronische muziek in België op zondagnamiddagen. Elektronische muziekliefhebbers van alle leeftijden komen op Thé Dansant op zondagnamiddag samen op exclusieve locaties in België. Op zondag 7 augustus strijkt Thé Dansant voor het eerst neer in een unieke zomerbar ten noorden van Brussel: Pop-up Zanzibar voor een heuse pool party!...

Wanneer

  • zo 07 augustus 22
    van 12u tot 22u

Prijs

� 25,00

Waar

naam
Klub Melk
adres
Pastorijstraat 63020 Herent

Info

Thé Dansant is al 13 jaar lang de referentie binnen de elektronische muziek in België op zondagnamiddagen. Elektronische muziekliefhebbers van alle leeftijden komen op Thé Dansant op zondagnamiddag samen op exclusieve locaties in België.
Op zondag 7 augustus strijkt Thé Dansant voor het eerst neer in een unieke zomerbar ten noorden van Brussel: Pop-up Zanzibar voor een heuse pool party! Dresscode en thema: Pink, Flamingo's. Vergeet je je zwemkledij niet?
Voor de muziek zorgen nationale helden en lokale toppers zoals Red D, Klaus & Juan, Eye-Xpress & Pisca, Arkim Diab, Allures & Binosorus. Thé Dansant is vaak sold out. Koop je tickets op voorhand!
Alle activiteiten
  • foto: Thé Dansant Pink Pool Party
  • foto: Zanzibar Pop-up
  • foto: Zanzibar Pop-up
  • foto: Pop-up Zanzibar

Categorie

Organisatie

naam
Thé Dansant

Deel deze pagina