naar top

ROMMELMARKT tgov. de Sporthal van MERCHTEM.

Deze informatie is niet meer actueel!
ZONDAG 7 AUGUSTUS van 13 tot 18 uur organiseren Swaiken & Kelly Merchtem hun 4de rommelmarkt in 2022 op de terreinen in open lucht tegenover de Merchtemse sporthal aan de Dendermondestraat. De particuliere verkopers hebben een eigen stand en bieden er hun tweedehands artikelen te koop aan voor een zacht prijsje. Voor de bezoekers is er geen inkom te betalen. Drank- & eetgelegenheid voor...

Wanneer

  • zo 07 augustus 22
    van 13u tot 18u

Prijs

� 8,50

Waar

naam
Sporthal Merchtem
adres
Dendermondestraat 251785 Merchtem

Tickets

e-mail
swaiken.keeks@telenet.be

Info

ZONDAG 7 AUGUSTUS van 13 tot 18 uur organiseren Swaiken & Kelly Merchtem hun 4de rommelmarkt in 2022 op de terreinen in open lucht tegenover de Merchtemse sporthal aan de Dendermondestraat.
De particuliere verkopers hebben een eigen stand en bieden er hun tweedehands artikelen te koop aan voor een zacht prijsje. Voor de bezoekers is er geen inkom te betalen. Drank- & eetgelegenheid voorzien. Het gemeentebestuur van Merchtem verleent haar medewerking.
Inlichtingen over deze rommelmarkt enkel via mail naar swaiken.keeks@telenet.be.
Aandacht ! Zondag 4 september van 13 tot 18 uur de 5de & laatste rommelmarkt in 2022 van Swaiken & Kelly in Merchtem tgov. de sporthal aan de Dendermondestraat.
Alle activiteiten
  • foto: Swaiken

Organisatie

naam
Swaiken Merchtem

Deel deze pagina