naar top

Hoe kan je (terug) kracht opbouwen bij stress en energieverlies?

Deze informatie is niet meer actueel!
Laat je inspireren door Gina Peeters en Ilse Hellinckx Heb je het gevoel dat je te vaak en te veel onder druk staat? Heb je last van stressverschijnselen, van allerlei fysieke of mentale symptomen, omdat je te hard moet werken of omdat je te veel bekommernissen aan je hoofd hebt? Worstel je met verdriet of piekergedachten? Tijdens een gespreks- en infoavond, die plaatsvindt op woensdag...

Wanneer

  • wo 22 juni 22
    van 20u tot 22u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Ter Stelten WZC
adres
Gasthuisstraat 191785 Merchtem

Info

Laat je inspireren door Gina Peeters en Ilse Hellinckx

Heb je het gevoel dat je te vaak en te veel onder druk staat? Heb je last van stressverschijnselen, van allerlei fysieke of mentale symptomen, omdat je te hard moet werken of omdat je te veel bekommernissen aan je hoofd hebt? Worstel je met verdriet of piekergedachten?

Tijdens een gespreks- en infoavond, die plaatsvindt op woensdag 22 juni te 20 uur in de cafetaria van het WZC Ter Stelten, Gasthuisstraat 19, zullen Gina Peeters en Ilse Hellinckx (Merchtem) vanuit hun ervaringsdeskundigheid en hun rol als (burn-out)coach uitleg geven over wat je kan doen om een positieve en veerkrachtige mindset op te bouwen.

De toegang is gratis. Aangezien de zitplaatsen beperkt zijn, is het aangewezen om vooraf in te schrijven. De zaal is toegankelijk vanaf 19.30 uur, na 20 uur is er geen toegang meer mogelijk. Klik op "schrijf me in" om je aan te melden en je plaatsje te reserveren.
Alle activiteiten
  • foto: Hoe kan je (terug) kracht opbouwen bij stress en energieverlies?

Categorie

Organisatie

Deel deze pagina