naar top

Dag van de Landbouw @ FarmFun Merchtem

Benieuwd naar het leven op een FarmFun-boerderij? Op zondag 18 september gooien Chief Executive Farmers Marijke d'Hertefelt en Bart Vanderstraeten naar aanleiding van Dag van de Landbouw de boerderijpoorten open voor het grote publiek. Naast de 150 koeien, kuiert er op de FarmFun-boerderij in Merchtem (Koeweidestraat 25a) nog ander loslopend wild rond. Kuddes koe-llega's en funbelievabl...

Wanneer

  • zo 18 september 22
    van 0u tot 23u59

Prijs

Gratis

Waar

naam
FarmFun Merchtem
adres
Koeweidestraat 25a1785 Merchtem

Contact

website
http://www.farmfun.be

Info

Benieuwd naar het leven op een FarmFun-boerderij? Op zondag 18 september gooien Chief Executive Farmers Marijke d'Hertefelt en Bart Vanderstraeten naar aanleiding van Dag van de Landbouw de boerderijpoorten open voor het grote publiek. Naast de 150 koeien, kuiert er op de FarmFun-boerderij in Merchtem (Koeweidestraat 25a) nog ander loslopend wild rond. Kuddes koe-llega's en funbelievable friends zakken het hele jaar door naar de weides in Merchtem af voor farmtastische activiteiten om de kuddegeest te versterken. Nu al nieuwsgierig? ??

Krijg op 18 september een unieke inkijk in de FUNdamenteel plezierige belevenisprogramma's die Marijke en Bart met FarmFun aanbieden, streel de kalfjes, laat je rondgidsen op het erf en de stal, baan je een weg door het melkveebedrijf, geniet van de kinderanimatie, doe mee met de boerderijwedstrijd en smul van ons boergondisch FarmFood!
Alle activiteiten
  • foto: FarmFun Merchtem
  • foto: FarmFun Merchtem
  • foto: FarmFun Merchtem
  • foto: FarmFun Merchtem

Categorie

Organisatie

naam
FarmFun
tel.
+32 26 69 16 66
website
https://farmfun.be/
e-mail
info@farmfun.be

Verwante activiteiten

Deel deze pagina